Елена Паришева получи от нож в гърба! („Благодарността” на Попето за жертвите)

Елена Паришева получи от нож в гърба! („Благодарността” на Попето за жертвите)
5 (100%) 1 vote

Елена Паришева попадна в капана на Христина Витанова и Алисия, но плати още по-голяма цена

Елена Паришева стана поредната жертва на „лоялността” на футболистите. Половинката на Попето получи нож в гърба, вместо пръстен с диамант, научи kliuki.bg.

Някогашната оборотна пайнерка днес горчиво се разкайва за изключителната жертва, която направи в името на любовта. Певицата заряза кариерата си след няколко успешни проекта и обещаващо бъдеще, за да е майка и съпруга.

Елена Паришева отдаде душа и сърце в отглеждането на малкия Иво, когото роди от футболиста Ивелин Попов. Националът я превърна в поредната майка на футболно бебе, която тъне в разкош, но не получава статут на футболна съпруга.

За разлика от Христина Витанова, която никога не се е издържала сама и Алисия, която запази кариерата си, пайнерката изостави всичко само за да е анонимна домакиня в чужбина.

Тя не пропусна нищо от израстването на синчето си, дори планира второ бебе. Попов пък й осигури завиден стандарт на живот, но тогава дойде ударът!

Половинката на Елена Паришева решил да си вади оная работа там, където си вади хляба, разказват от HotArena.net. Събратята му може да гонят златотърсачки и плеймейтки по кръчмите, той обаче заграждал далеч по-класна мадама – докторката на „Спартак”- Москва.

Чувствената брюнетка не е само интелигентна млада дама. Освен диплома по хуманна медицина и очевидна красота, можела да се похвали с доста горещи фотосесии.

Футболистът направо полудял по секси-докторицата и не правил опити да го крие. Майката на сина му била в София и вече научила новината. Като видяла снимката, на която Попето изпива с поглед жената в бяло, съвсем полудяла.

Докторке, имаш ли хапче за любов?!

Докторке, имаш ли хапче за любов?!

Единственото спасение за връзката на Елена Паришева се оказа, че лекарката на отбора не си падала по футболисти и била майстор по карате.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар