Мария се показа натюр в лимузина! (Коя е №1 в родата?!)

Мария се показа натюр в лимузина! (Коя е №1 в родата?!)
Гласувайте за статията

Мария определено е модната диктаторка във фамилия, пък, нека се пукат душманите

Мария подари на почитателите си нови селфита „натюр”, но като истинска звездна персона!

Преди броени дни госпожа Гущерова показа на фенската маса как се събужда до Мечо всяка сутрин. Тогава критикарите писнаха, че силиконът изглежда още по- не на място. Гигантската уста само загрозявала това, което иначе природата е създала красиво.

Мария обаче отдавна показа, че не й дреме ни за хейтъри, ни за общественото мнение. Вярва в собствената си правото и като че ли за да издразни мърморковците пусна поредни кадри „неглиже”, видя kliuki.bg.

Не ми пука за хейтърите! Не им се сърдя от лимузина и с висша мода!

Не ми пука за хейтърите! Не им се сърдя от лимузина и с висша мода!

Този път самостоятелната фотосесия вече не е тип „Мечо е в командировка”, а така както я правят истинските световни знаменитости – от лимузината, с ултраскъпите дрехи, без, естествено да се акцентира върху това! Тя да не е Николета?!

Ей така небрежно да ме щракнеш...

Ей така небрежно да ме щракнеш…

В същото време младите й роднини последваха светлия й пример. Сестра й Ирена, която отдавна се е доказала като целителка на скъпото и ефектното, също показа естествени (съвсем леко подобрени) прелести. И тя в скъпата кола, и тя без грим, и тя така небрежна…Ирена изглежда съвсем добре натурална!

Ирена отдавна се доказа като хубавица...само да не се подвеждаше така по кака!

Ирена отдавна се доказа като хубавица…само да не се подвеждаше така по кака!

За огорчение на двете прелести обаче най-харесвана обаче се оказа чисто новата им сестричка. Доведената щерка на Гущеров – Мартина им се подведе по акъла и „пипна” крехкото си тяло със силикон. Естествената красота на лицето й обаче няма нужда от допълнения и това си личи по всички снимки без грим!

Мартина на 25?! Ако не бяха "бомбите", щяхме да кажем, че е на 15!

Мартина на 25?! Ако не бяха „бомбите“, щяхме да кажем, че е на 15!

Мария определено води младата гвардия на клана Гущерови, но е добре за нея, че „старите” дами не я следват. И Диана – свекърва №2 и собствената й майка отдавна са доказали, че изглеждат невероятно и без слоеве козметика. А сравнението с тях може би няма да е в полза на бедната богата Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар