Жестока! Ето на какво подлага Анелия малката Ивон (Момичето е съсипано)

Жестока! Ето на какво подлага Анелия малката Ивон (Момичето е съсипано)
3.7 (73.33%) 3 votes

Анелия направо съсипва дъщеря си Ивон

Една от най-оборотните певици на „Пайнер” Анелия буквално издевателства над малката Ивон. Тя се е заела сериозно да втали наследницата на Коко Динев, но това предизвиква бурните реакции на опърничавата глезла. Певицата я карала да остане само на салати и плодове, като не забравяла да включва в менюто й най-малко два литра вода. Тези драконовски мерки направо съсипвали инатливото момиче, което не искало и да чуе за зверските диети, които й налагала амбициозната й майка, пише в. „Всеки ден”.Тя не само срещала бурната й съпротива, но Ивон бързала да потърси защита от баща си, който не можел да устои на красивата си наследница, като направи това, което тя иска.

Въпреки че получавал мъмрене от бившата си заради своята родителска мекушавост, богаташа винаги бил на страната на Ивон. Явно щерка му е наследила не само физиономията му, но и пухкавата му снага. Въпреки явните наследствени гени, Анелия била непреклонна и смятала, че с малко повече усилия Ивон ако не на вейка, поне ще свали няколко излишни килограма.

Анелия подложи на зверска диета щерка си Ивон

Анелия подложи на зверска диета щерка си Ивон

Родителката й се тресяла от ужас, като гледала кантара, който ковял вече шейсет килограма. Поп фол дrвата упорит се опитвала да обясни на Ивон, че толкова килограми при нейната възраст са твърде опасни и за здравето й. Щерка й не успяла и да устиска на тренировките във фитнеса, които Анелия с огромно удоволствие посещавала.

Тя се отказала и от гимнастиката, на която напористата й родителка я записала. Ивон отказала да ходи с оправданието, че момичетата й се присмивали и били много по-слаби от нея. Това обаче изобщо не й пречело да си хапва от любимите шоколадови изкушения и италиански сладоледи, които наследницата на шишкавия Коко Динев била в състояние да поглъща денонощно. Анелия се опитвала да я вкара все пак в някакъв режим, като изтъквала за пример любимката й Селена Гомес, но и това се оказвало кауза пердута.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Жестока! Ето на какво подлага Анелия малката Ивон (Момичето е съсипано)”

  1. биби

    юли 10. 2015

    По-добре да послуша красивата си майчица!

Добавете коментар