Мъката на Анджелина Джоли стигна дъното: Ето как актрисата понася развода си!

Мъката на Анджелина Джоли стигна дъното: Ето как актрисата понася развода си!
3.7 (73.33%) 3 votes

Анджелина Джоли вече не спи, нито се храни! Мъката й по проваления й брак не я оставя на мира!

Анджелина Джоли се намира в емоционална криза заради случващото се с Брад Пит

Анджелина Джоли се намира в емоционална криза заради случващото се с Брад Пит

Жестока болка тлее в сърцето на Анджелина Джоли. Красивата актриса не понася никак добре мисълта, че се развежда с Брад Пит. Анджи постоянно била в нетрезво състояние, тъй като прекалявала с успокоителните. А когато не били те, алкохолът вършел почти същата работа.

„Много е зле, направо не й се живее. Но няма как да прости стореното от Брад, все пак е жена с достойнство. Дано времето я излекува.“ – разкриват близки до Анджелина.

Kliuki.bg припомня, че Брад Пит съсипа брака си с Джоли, след като бе хванат в изневяра, при това такава, която се е оказала не само еднократна. Говори се, че това не е първата забежка на русокосия актьор, но е първата, за която съпругата му узнава.

Скандалът в семейството избухна още преди месеци, когато даже се стигна до побой на Анджелина Джоли над мъжа й, както се твърдеше в някои американски медии. Анджи е побесняла дотам, че е пребила Брад с голи ръце, узнавайки че той я е предал с друга жена.

Самият Брад Пит не искал да се развежда, защото се очаква жена му да му вземе огромна част от имуществото, както и попечителството върху децата. Освен това актьорът бил на мнение, че щом е нямал чувства при изневярата, заслужава прошка.

„Все пак има разлика дали предаваш половинката си физически или душевно. Ако е само първото, всеки заслужава да му се даде шанс да се поправи.“ – смятал Брад Пит.

Въпреки изневерите на актьора обаче, Анджелина Джоли трудно преживявала раздялата си с него, защото много го обичала. Тя тежко понасяла мисълта, че само след година брак ще се стигне до развод. Парадоксалното е, че години наред двамата бяха заедно, а щом се ожениха, проблемите започнаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар