Надеждата рухна: Краси Радков и Станислава остават без деца завинаги

Надеждата рухна: Краси Радков и Станислава остават без деца завинаги
5 (100%) 3 votes

Краси Радков е повече от сломен, след като се узна, че няма да има свое дете…

Краси Радков и Станислава няма да могат да си направят свое дете...

Краси Радков и Станислава няма да могат да си направят свое дете…

Актьорът, който стана известен в „Шоуто на Слави – Краси Радков, никога няма да има собствено дете. Поне не и докато е женен за чаровната Станислава. Оказва се, че блондинката не може да забременее и това е причината толкова години да не дарява мъжа си с най-голямото щастие, науи Kliuki.bg.

Дълго време красавицата упорстваше и сама отказваше да зачене от Краси, но след много молби от страна на актьора, Съни се е съгласила да пробват. От началото на настоящата година брачната двойка опитвала да си направи наследник, но така и не се получавало. Накрая се наложило да посетят специалист, който да ги изследва. Оказало се, че при Краси Радков няма проблеми, но жена му много трудно би забременяла.

Все пак пълничкият актьор реагирал като истински мъж и не дал повод на Станислава да си мисли, че може да я напусне. Той дори започнал да й подхвърля идеи за осиновяване, но раната все още била прясна, за да може хубавицата да мисли за това.

„Най-лошото е, че съдбата винаги дава деца на хора, които не искат чак толкова, за сметка на такива, които са родени да бъдат родители. Краси обожава децата. Играе си много с Крисия, Митко и Тереза. Идва му при сърце да бъде татко, но уви.“ – споделя близък до комика.

Кризите в брака на Краси и Станислава не са една и две. През годините двамата понесоха много удари, но останаха заедно.  Радков отдавна се опитваше да убеди жена си да си направят бебе, не подозирайки че това е невъзможно. Отказите на Съни го тласнаха към няколко изневери, но в крайна сметка винаги се връщаше при красивата си съпруга.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Надеждата рухна: Краси Радков и Станислава остават без деца завинаги”

  1. Teo Borisov

    юли 10. 2015

    Инвитро да опитат – не бързайте със заключенията моля !

Добавете коментар