Жана сгреши фатално, разкайва се силно

Жана сгреши фатално, разкайва се силно
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф сгреши фатално, разкайва се силно за допуснатата грешка свързана с полицейски арест, скандала и инцидента с нея. Както всички помним от последните дни, певицата Жана бе арестувана след битов инцидент и информация за съдържание на упойващи вещества у дома й, това се случи по-рано тази седмица.

Жана Бергендорф сгреши, певицата съжалява, тя е сломена от скандала с нея

Жана Бергендорф сгреши публично, певицата съжалява, тя е сломена от скандала с нея и битовия инцидент у дома

Както призна пред камерите на „Комбина“ по Нова ТВ, самата глосавита изпълнителка тя е допуснала грешката в личен план да се довери на много грешен човек, става дума за нейният приятел Лео, с когото вече всичко е приключено помежду им, защото тя е истински разоарована и предадена от него.

Според призннията на Жана Бергендорф това е огромен гаф за нея в личен, професионален и цялостен аспект, тя се надява, че близките й хора както и феновете й да могат да и простят прегрешението, защото тя вече си има не една, а неколко обици на ухото. Според нея е грешна информацията за налицието на забранени вещества в дома й, с просто става дума за битов скандал и насилие в дома й свързани с въпросната й бивша половинка Лео.

Жана Бергендорф иска това да остане на заден план, да бъде прието като грешка, която няма да се повтори, за да продължи да прави това, което умее, а именно да пее. Истината е, че въпреки скандалната си визия, а понякога и публично поведение Жана Бергендорф е талантлива и естествена певица, има много възможности и е истински реален претендент за звезда на родната, а и на международната музикалната сцена. Надяваме се, че този инцидент ще остане единичен случаи и певицата ще съумее да превъзмогне срама и скандалите. Желаем на фурията Жана Бергендорф още много хитове и неспирни идеи за музиака, коментира и изданието „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Жана сгреши фатално, разкайва се силно”

 1. aninimen

  юли 12. 2015

  Има една стара поговорка – „ВЪлка козината си мени, но нрава си НЕ“.Това се отнася и за тая прословута и набедена певица Жана. Тя не е певица, а простакеса, съжалявам детенцето ѝ, но то не може да избира своите родители. Отиваѝ си откъдето си дошла, има доста по-стоѝностни и хубави певици от теб. Тя е протеже на разни чичковци, които си запълват времето с нея и я толерират.

 2. отвратен

  юли 12. 2015

  Хайде отиди на Международната сцена, а нашата българската я остави на наистина нашите, българските таланти!, които са с нормално поведение, доказващо тяхното семейно възпитание, нравствено поведение не са направили нашарените си тела като бостанско плашило, та ти нямаш и капчица достойнство като жена и майка! каква майка с тази визия? на какво ще възпиташ това невръстно детенце? с това си разюздено поведение – погледни се в огледалото, ти не приличаш на нормална жена и МАЙКА!! не си мисли, че сме ти повярвали на гнусните ти лъжи, на фалшивите ти сълзи, има записи, които се видяха от цяла България, преди да изречеш гнусните си лъжи.Този ти любовник да не е от „вчера“? Лъжкиня!

 3. Jan Nestorov

  юли 12. 2015

  …подкрепям написаното до тук за нея , няма място за такива измислени певици , не само на мен , но и на всички от нашия бранш , просто е ясно как и по какъв начин достигна тази слава и това ниво на музикалното поприще !!!

 4. анонимен

  юли 13. 2015

  Хайде, спрете се псевдо моралисти! Какво общо има нашареното и тяло с морала и възпитанието на детето?!? По света има много татуирани жени, но прекрасни майки.. Що за логика и разсъждения? Това е някаква си измислен морал, на който някой се опитва да подразава, защото дълбоко съм убедена и че този или тази написала горните коментари не може да каже, че няма прегрешения в живота и е чиста вода ненапита. Обикновено тези, които са неморални избиват по този начин комплексите си обвинявайки и храчейки по другите. Нека се замислят, дали съм права! Всичко оставам на тяхната съвест. А, колкото до тази жена- аз не зная, дали е протеже на този или онзи… Но, видимо има глас и пее… и е българка, за да я отправяте на което и да е друго място по света. Грозно, гнусно и нечовешко изказване! само един човек без възпитание, морал, етика и култура би коментирал по-горните коментари. А, относно личния и живот“ та , нима вие нямата такъв? Всеки има право на личен избор в своя живот и да живее живота си , както го разбира , харесва и му доставя удоволствие! Всеки си носи кръста! Не сме ние тези, които ще хвърляме камъка или ще съдим!

 5. Дани Михайлова

  юли 13. 2015

  То злобата край няма. Много добра, чудесна певица е Жана. На всики си случва да попадне на неправилен човек.Не трябва да се осъжда така грубо.

Добавете коментар