Неочаквано: Нещо лошо се случи с Кати, близките й ужасени! (пълни подробности)

Неочаквано: Нещо лошо се случи с Кати, близките й ужасени! (пълни подробности)
3 (60%) 3 votes

Кати или певицата на мутрите, както я бяха кръстили в миналото, сериозно изплаши близките си!

Чаровната русокоса изпълнителка на стария хит „Пеперуда“ – Кати, или певицата на мутрите, както още я наричаха заради връзката й с Жоро Илиев, сериозно изплаши близките си. Те са ужасени от това, което се случи с нея, още повече, че блондинката отказва да потърси помощ.

Източници, близки до сладникавата тайна любима на Георги Илиев, разкриха, че от известно време насам тя се държи наистина тревожно. Кати живеела с натрапчивата мисъл и страх от евентуална смъртна заплаха, което влудява хората около нея.

Кати

Кати живее в постоянен страх и обсебеност от фобията си, която се задълбочава

„Станала е истинска хипохондричка. Постоянно й се струва, че ще се разболее от нещо, или ще умре внезапно. А най-притеснителното е, че изпитва панически ужас от това някой да й даде нещо. Изхвърля всичко, дори подаръци от приятели, познати и почитатели. Взима ги, а после веднага ги хваща с два пръста и скоростно ги запраща в боклука, защото щели да й донесат зло. Вярва, че са урочасани“, разказват стари познати на Кати.

Те признават, че никой не може да разбере на какво се дължи тази фобия на певицата, която от доста време насам усилено бяга от светлините на прожекторите. Убедени са обаче, че това оказва пагубно въздействие върху психиката й и може да й навреди сериозно.

„Всички знаем, че внушението е страшна сила и както може да излекува дори човек, така може и да го побърка или разболее. Кати обаче не иска и да чува да се консултира с психолог, защото е убедена, че проблемът не е в нея, а в злите очи и мисли на околните. Сякаш някой има защо да я мрази“, недоумяващо коментират източниците.

Припомняме, че след скандалните разкрития за връзката й с Главния, последвани от неговото убийство и спада в кариерата й, Кати предпочете да се оттегли от сцената и да заживее нормален живот. Последната й работа бе свързана с търговия на дрехи, които певицата продавала в блоково помещение в един от столичните квартали.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар