Взрив в Нова ТВ: Маги Халваджиян хвърли бомбата с неочаквано решение! (пълни подробности)

Взрив в Нова ТВ: Маги Халваджиян хвърли бомбата с неочаквано решение! (пълни подробности)
5 (100%) 2 votes

Маги Халваджиян втрещи всички с решението си след скандала и остави много хора с пръст в уста!

Маги Халваджиян разтърси колегите си в Нова телевизия с неочакваното решение, което обяви след връщането си от отпуск. Продуцентът и съпругата му бяха заминали за две седмици в чужбина, където очевидно арменецът е имал време да обмисли добре предстоящите си ходове. И да нанесе фатален удар на опледелени хора.

Става дума за предстоящото начало на новия „Х Фактор“ и ожесточената битка за място в журито. Както всички знаем, членовете в журито на музикалния формат винаги са прибирали тлъсти суми за участието си. Този път обаче свят им се зави.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян сяда на стола на Саня Армутлиева, тя е бясна

Защото Маги Халваджиян категорично отказа участие тази година на неизменните от край време насам Саня Армутлиева и Мария Илиева. Нещо повече – самият той взе решение да седне на мястото на шефката на „Вирджиния Рекърдс“ Саня Армутлиева. Решение, което накарало дамата на БГ музиката да настръхне.

„Факт е. Още преди да замине, Маги обяви, че тази година журито ще бъде различно и оповести, че първият нов член в него е Криско. Саня и Мария Илиева обаче се надяваха да смени само Любо Киров и Заки, като смятаха, че те двете ще останат. Особено Саня, която дефакто сключва договорите с победителите. Но не – тя също е аут от играта, а Маги взима мястото й“, разкриха източници от Нова телевизия.

Решението на Маги Халваджиян е колкото неочаквано, толкова и скандално за медията, тъй като всички са наясно с влиянието, парите и връзките на Саня Армутлиева, която от години е страшно гъста с медията и ръководството й.

В случая обаче шефовете на Нова са с вързани ръце, тъй като „Х Фактор“ се дирижира само и единствено от Маги Халваджиян. И щом той заявява, че измества Саня и взима мястото й, то никой не може да се противопостави на решението му.

Очаква се само да разберем кои ще бъдат останалите двама членове в журито и кой пък ще седне на стола на Мария Илиева, която самите зрители не искат там от вече два сезона.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Взрив в Нова ТВ: Маги Халваджиян хвърли бомбата с неочаквано решение! (пълни подробности)”

 1. Dimitrichka Miroslavova

  юли 14. 2015

  Правилно решение на Маги Халваджиян-на публиката омръзна тези фалшиви дами,лигави до отвращение да се кипрят по телевизията-и да се взимат на СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ-браво-А Маги Халваджиян е доказал че е ЗЕМЕН и не приема преструвки ЗА ПАРИ

 2. az

  юли 14. 2015

  Браво,и аз се кефя страшно на Маги затова,че се съобразява с мнението и желанието на зрителите.Надявам се да избере харизматични и обичани хора за жури тази година.

 3. RzonE

  юли 15. 2015

  Да махне и тоя Криско-дРиско че и той се прави на голям певец

Добавете коментар