След години мълчание: Ивайла Бакалова разкри истината за Илия Павлов, която разтърси Дарина!

След години мълчание: Ивайла Бакалова разкри истината за Илия Павлов, която разтърси Дарина!
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова се върна в миналото си и разкри взривяваща истина за Илия Павлов!

Бившата Мис България Ивайла Бакалова от доста време бягаше от медийното и обществено внимание като се установи в Дубай. Красавицата се е отдала на спокоен живот и почивка по тамошните плажове, като личният й живот продължава да остава загадка.

Става дума за настоящия й живот, тъй като хубавицата разкри една от най-големите тайни от миналото си, свързана с покойния Илия Павлов. Истината за шефа на Мултигруп разтърси из основи вдовицата му Дарина Павлова, която не бе очаквала всичко това да излезе наяве.

Илия Павлов

Ивайла Бакалова е дала обет пред Илия Павлов, който спазва до днес

Ивайла Бакалова обаче хвърли бомбата с откровеното си признание, че не само е имала връзка с Илия Павлов, но той е бил единствената и най-голяма любов в целия й живот. Нещо повече – красавицата дала обет на любимия си, че никога няма да се омъжи и винаги ще бъде негова, дори и той да е съпруг на друга.

Припомняме, че преди време Ивайла Бакалова не спираше да отрича каквито и да било лично отношения с Илия Павлов като твърдеше, че двамата са били само приятели и той й е помагал в много неща.

Истината обаче е, че Ивайла се запознава с Илия Павлов покрай братята си, които тогава са в подземния свят, а искрата помежду им припламва моментално. Ивайла Бакалова и Илия Павлов започват страстна връзка, с която Дарина Павлова е отлично запозната, но не прави скандали, за да не изгуби мъжа си. А и защото смята, че това е мимолетно увлечение и ще премине.

Това обаче не само не става така, но и Бакалова дава прочувственото си обещание на Илия Павлов. И макар той да бива убит, тя продължава да го спазва и до днес. Ивайла отказва брак дори на бащата на дъщеря си Рая – Румен Гайтански – Вълка, защото в душата си е решила да остане вярна на единствената си голяма любов.

Нещо повече – дори в деня на покушението срещу Илия Павлов, Ивайла Бакалова е тази, която пищейки и обляна в сълзи, първа пристига до трупа на любимия си. Ужас, който тя ще помни вечно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар