Валери Божинов се усуква около гореща ПР-ка! (СНИМКИ)

Валери Божинов се усуква около гореща ПР-ка! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов няма да остане самотен дълго в Белград, ако популярната блондинка не внимава

Валери Божинов е повече от доволен в Белград – има ново изкушение!

Футболистът, който се отказа от любимата Италия, за да играе за „Партизан” няма основания да съжалява. Като изключим грозният скандал, който се развихри около появилите се снимки с Азис от времето на приятелството им, животът му се нарежда повече от добре, забеляза kliuki.bg.

Валери Божинов се радва на радушен прием от съотборниците и агитката, местните плеймейтки са многообещаващи, децата му са близо, бившите – на здравословно разстояние.

Футболистът обаче има още една причина да се усмихва…И тя е нарича Биляна. Валери Божинов само нея си позволи да покаже в социалните мрежи – в обща снимка и с други футболисти.

Валери се смущава като ученик пред властната Биляна

Валери се смущава като ученик пред властната Биляна

Присъствието й няма да предизвика неприятно ехо в родината преди развода. Биляна Обрадович все пак е ПР-ът на „Партизан”. Блондинката често се снима с момчетата от отбора, но по всичко изглежда, че Валери Божинов и е особено симпатичен.
valeri bojinov 3
Елегантната сръбкиня може и да е наясно със скандалната му слава у нас. Дете от фолкпевица и брак с плеймейтка не е идеален атестат, но играчът вече улегна, а и Биляна истинска светска персона.
bilyana 2

bilyana 3
Тя има атрактивна визия, но и се изявява като спортен репортер. Пътува и живее добре, благодарение на собствените си усилия, а на Валери Божинов отдавна му е писнало от златотърсачки! Службата й в отбора гарантира, че се интересува от футбол, не само от футболисти.
bilyana

bilyana 4
Бъдещият бивш на Николета отдавна заяви намерение да си намери най-после сериозно момиче, което да не прави всичко само за да привлича вниманието на жълтите издания. Биляна наистина работи в и за медиите, но е сериозна жена и не се нуждае от скандали, за да бъде известна.

Валери Божинов само може да се надява на успех, защото госпожицата би била идеална за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар