Страшен резил ала Бай Ганьо за Мария и Християн! (гневът на Добромир Гущеров се изля върху певицата)

Страшен резил ала Бай Ганьо за Мария и Християн! (гневът на Добромир Гущеров се изля върху певицата)
5 (100%) 4 votes

Мария Гущерова и нейният благоверен Християн Гущеров станаха за смях пред цяла България и си отнесоха гнева на татенцето!

Същински пожар се разгоря в клана Гущерови, след като главата на семейството – олигархът Добромир Гущеров изпадна в дива ярост. Гневът на татенцето се изля главно върху снаха му Мария, макар че и синковецът Християн си получи своето.

Причината старият Гущеров да побеснее, е резилът в стил ала Бай Ганьо, с който се окичиха наследника му и миньончето на „Пайнер“. А именно – новината, че пълничкият Мечо платил 1000 лева под давлението на Мария, за да наеме цял киносалон. В който двамата съпрузи да практикуват техниките от „50 нюанса сиво“.

Мария

Мария стана причина татенцето хубаво да навика нейния Мечо

Невероятно, но факт. Тази новина обиколи медиите днес, но още по-абсурдното е, че се оказа поръчкова от самата Мария Гущерова. Дребничката певица дотолкова се е вживяла в славата и мерака името й постоянно да е на първите страници на вестниците, че пуснала клюката преди два дни.

„Първо, това е пълна глупост. Такова нещо няма, колкото и на Мария да й се иска да представи своя Пухчо за полов атлет. Тази жена спирка няма. А и дори да беше истина, двамата са законно женени и могат да правят каквото и когато си поискат. Кому е нужно да тръбят пред всички и наистина да стават за смях като последните селяни?!“, коментират близки до Мария Гущерова, категорични, че заралийката за пореден път е доказала размера на умствения си капацитет.

Към този момент обаче Мария най-вероятно си скубе косата, защото свекър й Добромир Гущеров наистина бил повече от бесен. „Мара Отварачката му е снаха, но си е чалгарка, което й е простено. Но той залага много голяма част от бизнеса си на своя син и е недопустимо Християн да бъде вкарван в подобни глупости, които ще уронят името му пред сериозните им клиенти“, разкриват близки до олигарха.

Който в крайна сметка поставил изричен ултиматум на Християн Гущеров, че или се взима в ръце и стяга юздите на жена си, или й става импресарио, а бизнесът остава за друг.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Страшен резил ала Бай Ганьо за Мария и Християн! (гневът на Добромир Гущеров се изля върху певицата)”

  1. Pena

    юли 14. 2015

    Що, бе??? Той е горд свекър на умна снаха, дето е избрана от умен и интелигентен Син?!!!!

Добавете коментар