Дебора взриви обществеността с най-неочакваното гадже? (Близките й в шок)

Дебора взриви обществеността с най-неочакваното гадже? (Близките й в шок)
5 (100%) 3 votes

Дебора Иванова направи неочакван избор в любовта, гласи последната клюка!

Дебора прегръща Гергана не само пред камерата, но и в живота

Дебора прегръща Гергана не само пред камерата, но и в живота

Красивата и чаровна певица Дебора явно е доста зажадняла за любов, защото последните слухове я свързват с една доста нестандартна връзка. 24-годишната хубавица е била засичана няколко пъти да демонстрира много близки отношения с дуетната си половинка Гергана Димова. В общия им видеоклип двете изглеждат близки, но се оказва, че така е и в живота.

Мълвата гласи, че Дебора и Гергана по принцип харесват мъже, но покрай работата се сближили твърде много и решили да експериментират и разпуснат малко заедно. Не е сигурно дали връзката им е любовна, защото засега са виждани само да се разхождат хванати за ръка, без да се целуват или нещо друго. Има вероятност да става въпрос просто за много добро приятелство, но близките им вече се притеснявали за нея, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, които се носят в тези среди, приятелите на Дебора били в шок от близките отношения на певицата с жена. Те не за пръв път разбират за подобно нещо, тъй като Дебора беше доста близка и с Ивена навремето. Гергана Димова обаче е по-млада и си пасва повече с Дебора. Всъщност близките на брюнетката били притеснени най-вече заради липсата на сериозна връзка в живота на хубавицата.

„Жалко е, че такава красавица никога е нямала сериозна връзка. Това доказва, че в живота всичко е относително и зависи от обстоятелствата. Разбира се, Деб е още много млада, но е факт също и че не са малко жените, които на нейната възраст вече сменят памперси.“ – споделят близки до певицата.

Хитът „Мерцедес“ стана причина за едно невероятно запознанство между Дебора Иванова и Гергана Димова. Дали ще се стигне до сериозна любов или всичко ще се превърне в едно незабравимо приятелство, бъдещето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар