Десислава жестоко се унижи пред Зарко! (Виж какво й погоди ММА боецът)

Десислава жестоко се унижи пред Зарко! (Виж какво й погоди ММА боецът)
4.7 (93.33%) 3 votes

Десислава страшно се унижи

Поп фолк дивата Десислава е сломена и унижена. Една от най-гласовитите певици на „Пайнер”, която скоро се появи отново в димитровградската люпиля за чалга звезди хич не й върви във връзките. Блондинката страда за голямата си любов, ММА боеца Светлозар Савов-Зарко, но младока хич не го е еня за нея. Десислава е в депресия, а единадесет години по-младия от него мускуляга явно го е ударил на живот. Близо четиригодишната му връзка с една от известните жени у нас му донесе ако не друго, поне популярност.

От която уж скромното момче на силовия спорт все пак успява добре да се възползва. В родния му град Русе вече оживено се шушука, че силовака добре се възползва от свободата си, пише в. „Всеки ден”. Той всяка вечер купонясвал, а до него винаги била различна мадама. Бързооборотните мацки така ангажирали ММА боеца, че по лицето му нямало и следа от мъка и печал от раздялата. Не така стояли нещата обаче при Десислава. Гласовитката изпадна в депресия и изобщо не я интересували мъжете, които я преследвали на талази и предлагали любовта си.

Десислава не е  на себе си от мъка по Зарко

Десислава не е на себе си от мъка по Зарко

Чалга фурията се съсипвала от мъка по Зарко. Колежки от гилдията коментирали, че Десислава се унижавала дотам, че често звъняла на младока, но отсреща получавала само щракване на слушалката и никакъв отговор. Поп фолк дивата била сломена, че и с бащата на сина си не успявала да поддържа приятелски отношения.И там нещата буксували и бившия й съпруг често й погаждал гадни номера. Докато си бил в България,често се виждал с Майки, а сега била доволна и на това, че двамата си говорили по скайпа.

Майки бил в трудна възраст и певицата не винаги успявала да укроти бунтарския му нрав. Затова му намирала занимания – да учи и да спортува, на което сина й отвръщал с много сръдня. А и Зарко вече не бил до нея, защото той се разбирал повече от добре с вироглавия й син. Затова страданието на Десислава било двойно, а приятелките й се притеснявали да не превърти съвсем от мъка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар