Цветелина Грахич отвърна на „македонската наденица“, певицата още е обидена и бясна

Цветелина Грахич отвърна на „македонската наденица“, певицата още е обидена и бясна
5 (100%) 1 vote

Цветелина Грахич не може да превъзмогне думите на известен журналист от Нова ТВ

Цветелина Грахич все още е безкрайно обидена на Павел от Нова ТВ

Цветелина Грахич все още е безкрайно обидена на Павел от Нова ТВ

Павел Владимиров, който работи в „Здравей, България“, си навлече сериозно гнева на певицата Цветелина Грахич. Макар да изминаха две седмици от унизителните слова на репортера във Фейсбук, Цвети още не е забравила случилото се, научи Kliuki.bg.

„Ако аз съм македонска наденица, този трябва да е истински звяр. Вижте само лицето му, по-недодялано не може да бъде. Не знам коя жена ще пожелае да си легне с него, най-вероятно такава с ниско самочувствие.“ – беснеела Цветелина Грахич.

Думите на Павел Владимиров от 1 юли бяха подкрепени и с унизителна картинка на жена с уголемени устни. Припомняме, че журналистът оприличи устните на Грахич на македонска наденица, при това сцепена на две. Освен това той нарочно не спомена името й в поста си, пишейки че го е забравил. По този начин хем повече унизи Цвети, хем тя няма как да го осъди за обида.

Не се знае от какво бе продиктувана тази унизителна за босненката публикация в мрежата. Има вероятност Павел да се е опитал да се подмаже на началниците си, унижавайки представител на най-конкурентната им телевизия. А може дори да е получил заповед да унизи „Шоуто на Слави“, осмивайки една от певиците в него.

Самият Павел Владимиров е известен с провокативния си харектер. Той е сред журналистите, които най-често ползват Фейсбук. В дневника му в мрежата могат да се видят всякакви обиди и осмивания на известни личности, включително и политици.

„Павката е страшен шемет. Когато започна в Нова ТВ, си казах, че вече цяла България ще разбере колко е луд. Виждаме, че и в ефир трудно се сдържа да не направи някоя глупост. Наистина е уникален.“ – споделя приятел на ексцентричния журналист.

Цялата публикация на Павел Владимиров

Цялата публикация на Павел Владимиров

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар