Световната преса гърми: Чудо се случи с Шумахер, той говори! (ето първите му думи + подробности)

Световната преса гърми: Чудо се случи с Шумахер, той говори! (ето първите му думи + подробности)
4.9 (97.14%) 7 votes

Михаел Шумахер най-сетне е започнал да говори, което е прекрасен знак за оздравяването му!

Световната преса гръмна със сензационната новина за състоянието на Михаел Шумахер и с чудото, случило се с него. Шампионът най-сетне е успял да проговори, което е прекрасен знак и силна надежда, че се възстановява наистина добре и скоро може да оздравее.

Първи новината разпространиха германските медии, след като света вече почти се бе обезверил относно подобрението на Шумахер. Припомняме, че пилотът от Формула 1 претърпя страшен инцидент през 2013-та година, когато падна лошо на ски пистата и си удари главата. Дълго време той бе в кома, а лекарите не даваха надежди дори за оцеляване.

Шумахер

Михаел Шумахер най-сетне успя да отвори уста и да проговори на близките си – това е чудо!

Явно обаче духът на Михаел Шумахер се оказа по-силен и ето, че най-сетне той каза първите си думи пред своето семейство. По времето, когато чудото се случило, до него била жена му Корина Шумахер. А това, което чула, било: „Здравей! Тук съм. Къде са децата“, пишат немските издания.

„Той още говори накъсано и думите са му трудни за произнасяне, но важното е, че успя. Нормално е сега за известен период да има затруднения с говоренето и дори да го прави рядко, но близките му трябва да са до него и да не спират да му говорят, за да свикне отново с общуването и да продължи да се подобрява“, коментирали лекуващите лекари на Михаел Шумахер.

Припомняме, че състоянието на пилота нееднократно ставаше обект на писания и то предимно песимистични, заради които Корина Шумахер заведе няколко дела срещу германски медии.

Днес обаче тя не отрече щастливата вест за подобрението на съпруга си, когото цял свят нетърпеливо чака да се изправи дори на крака. Немското списание „Бунте“ дори обяви, че Шумахер е подложен на специална и иновативна терапия за по-бързо оздравяване, но не уточни какво точно представлява тя.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар