Тежка криза споходи Нанси Карабойчева (хубавицата рони сълзи у дома)

Тежка криза споходи Нанси Карабойчева (хубавицата рони сълзи у дома)
5 (100%) 3 votes

Нанси Карабойчева изживява един от най-неприятните и тежки периоди в живота си

Нанси Карабойчева е без работа, а нещата между нея и Добчо се утежняват

Нанси Карабойчева е без работа, а нещата между нея и Добчо се утежняват

Въпреки славата, която изведнъж я връхлетя, животът на Нанси Карабойчева не тръгна към добро. След като стана Мис България през лятото на 2013 г., красавицата понася само удар след удар. Едва няколко месеца слава, а в замяна само разочарования. Това изпитва блондинката от поне година насам, научи Kliuki.bg.

Отношенията между Нанси и Добчо не са същите откакто връзката им стана обществено достояние, разкриват приятелите им. Нямало я онази тръпка, която ги караше години наред да бъдат неразделни. Освен това Нанси Карабойчева отделяла доста по-малко внимание на своя любим, отколкото преди. Тя постоянно била заета с благотворителни каузи. Някак нещата между младите влюбени не вървели и мнозина отдават това на популярността, която споходи двойката изведнъж.

Известността на Нанси се отразява зле и на самия Добромир Димитров. Формата на волейболиста рязко спадна и той все по-рядко попада в състава на Пламен Константинов. Добчо бе считан за един от талантите от новата генерация волейболисти, които ще прославят България. Оказва се обаче, че може би ще остане вечната резерва.

Кризата в живота на Нанси Карабойчева се задълбочава и от липсата на пари. От благотворителност не може да се живее и това е ясно. Макар да участва в различни каузи, младата русокоса хубавица все още е издържана от родителите си. Тя опита да си намери работа, но кратката й рубрика в „На кафе“ претърпя крах.

Всичко това натоварвало психически Нанси Карабойчева. Проблемите с гаджето и липсата на някаква перспектива за живот у нас депресирали блондинката и тя често се затваряла в стаята си, за да плаче, като по този начин се разтоварвала.

„Нанси е една от най-чувствителните личности, които познавам. Всичко може да я извади от комфорта. Изживява всяко нещо милата.“ – споделя приятелка на Карабойчева.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар