Шокиращо разкритие срина предателката Сесил Каратанчева! (позорната истина лъсна на показ)

Шокиращо разкритие срина предателката Сесил Каратанчева! (позорната истина лъсна на показ)
4.8 (95%) 4 votes

Сесил Каратанчева си спечели прозвището „предателката“, когато загърби родината и отиде да играе за Казахстан заради пари!

Скандалната тенинистка Сесил Каратанчева отново зае челна позиция в медиите. И този път обаче причината не е победа на корта, а унизителна истина, която лъсна на показ след толкова години.

Оказа се, че през 2005-та година, когато избухна скандалът с употреба на допинг за Сесил Каратанчева и тя едва не се прости с кариерата си още на 15 години, тя е скрила позорна тайна. А именно, че е направила аборт. Да, Сесил е била бременна в тази още детска възраст и то от сина на икономиста Владимир Каролев.

Сесил Каратанчева

Цялата истина за Сесил Каратанчева бе разкрита

16-годишният тогава Александър Каролев се среща със Сесил Каратанчева в школата по тенис на сестри Малееви. Тийнейджърите започват връзка, която обаче завършва с бременността на Сесил. В този момент „голямата любов“ приключва и младият Сашко си бие камшика от нея със скоростта на светкавица, съобщава вестник „Всеки ден“.

Близки до семейството на Сесил Каратанчева разкриха, че именно баща й Радослав Каратанчев и Владимир Каролев седнали заедно и решили тенисистката да направи бърз и таен аборт, та всичко да приключи и да се потули.

И успяха, макар и само за тези десет години, тъй като към момента истината лъсна, а предателката Сесил Каратанчева е разобличена пред всички. Припомняме, че прозвището „предателката“ й бе лепнато след като тя загърби родината си и отиде да играе за Казахстан – разбира се, заради повечето пари.

Отдавна вече Сесил Каратанчева се върна да се състезава за България, но по принуда, тъй като успехите й на корта са меко казано на изчезване. Нещо повече – само и само името й да не се забрави, преди няколко години тя счете за удачен ход да обвини премиера Бойко Борисов в скандален флирт като разказваше наляво и надясно, че я засипвал с интимни смс-и.

И това „чудо“ обаче си мина по реда, а Сесил Каратанчева така и не успя да се утвърди в очите на българите като голяма тенис звезда – каквато бе отколешната й цел, но уви…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар