Неочаквано: Универсалния пак погна Зара от „Биг Брадър“, кошмарът се завърна

Неочаквано: Универсалния пак погна Зара от „Биг Брадър“, кошмарът се завърна
5 (100%) 1 vote

Зара от „Биг Брадър“ бе въвлечена отново в кошмара, от който едва излезе преди време. Брадърката пак е в дилемата – любовта или сигурността да избере?!

Кошмарът за Зара от "Биг Брадър" се завърна, Универсалния отново е с нея

Кошмарът за Зара от „Биг Брадър“ се завърна, Универсалния отново е с нея

Нашумялата преди почти 11 години Зара до съвсем скоро живееше в Дубай. Раят й там бе прекъснат от внезапната поява на Иван Танев – Универсалния. Издирваният от Интерпол престъпник отново нахлул с гръм и трясък в живота на брадърката, за да й търси сметка защо си е позволила да бъде с друг мъж.

Преди време Зара от „Биг Брадър“ се раздели с Универсалния под предтекст, че ако остане с него, ръката на закона ще го залови по-лесно. Оказва се обаче друго. Всъщност Светлозара е искала да избяга от връзката си с Иван, понеже животът й с него бил истински кошмар.

„Постоянно беше на тръни, че може да я арестуват за укриване на беглец. Това съсипваше целия й живот. Не можеше да го предаде, защото знаеше, че така ще подпише присъдата си. Затова го убеди, че може да го хванат чрез нея. Все пак тя е популярна личност и има много познати.“ – разкрива приятелка на Зара.

Ревността на Универсалния обаче не го е оставила на мира. Незнайно как, той успял да научи къде точно се намира неговата изгора и че има нов мъж до нея. Преди седмици Зара се запозна с Ерик, но Иван бързо успял да го прогони от живота й, за да се настани той там.

Kliuki.bg припомня на уважаемия читател, че Иван Танев е издирван от години заради финансови измами в размер на милиони. Засега той успешно се укрива, обикаляйки цял свят. Затова, когато се върнал в живота на Зара от „Биг Брадър“, той на мига я отвел от Дубай и вече не е ясна дестинацията на двамата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Неочаквано: Универсалния пак погна Зара от „Биг Брадър“, кошмарът се завърна”

  1. Mitko Marhov

    юли 16. 2015

    bravo zarka

Добавете коментар