Скандален развод: Първата дама с шокиращи думи за Плевнелиев! (Юлияна си позволи повече от допустимото)

Скандален развод: Първата дама с шокиращи думи за Плевнелиев! (Юлияна си позволи повече от допустимото)
4.7 (93.33%) 3 votes

Росен Плевнелиев и Юлияна Плевнелиева са в официален развод, но думите й продължават да бъдат в разрез с приетото!

Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му Юлияна Плевнелиева са в процес на официален развод. Новината гръмна в медиите, след като близък до юристите на първата дама изплю камъчето и хвърли бомбата пред всички.

Разводът на президентското семейство не учудва никого, тъй като откакто е държавен глава, Росен Плевнелиев нито веднъж не е имал честта да бъде придружаван от съпругата си, както изисква политическият етикет по цял свят. И неведнъж е брал огромен срам заради чепатия характер на благоверната си.

Плевнелиев

Недопустимо е за първа дама да обсъжда лични въпроси пред всички, както стана в случая с Плевнелиев

Дотук нищо лошо – не се разбират хората, разделят се, какво като са държавници?! Скандалът обаче избухна след като Юлияна Плевнелиева си позволила да коментира съпруга си публично (макар и пред няколко уж приближени персони) и да заяви, че Росен Плевнелиев е безхарактерен мъж, от когото вече й писнало до болка.

„Не беше редно и коректно. Каквото и да е, каквото и да става в дома им, дори да си крещят като побъркани, навън тя е първа дама, а той е президент. Недопустимо е да се изказваш като леля Пенка от пазара за мъжа си Гошо. Юлияна не крие, че с Росен Плевнелиев нямат вече нищо общо, но признава също, че не бил мъж на място и е силно разочарована от него. Което си е направо шокиращо“, разкриват източници, близки до адвокатите на първата дама, пише вестник „Уикенд“.

Досега поне не се е чуло самият Росен Плевнелиев да отвърне на обидите и нападките на жена си, а и през всички тези години той стоически понасяше тя да си разиграва коня, както й скимне и да праща по дяволите етикет, задължения и дори електорат.

Очевидно близките до фамилията на президента ще се окажат прави за това, че не той, а съпругата му е имала водеща роля в брака им през годините, а у дома Плевнелиев е бил мъж под чехъл. Не прави чест на никого от двамата обаче, да изкарват кирливите си ризи на показ.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандален развод: Първата дама с шокиращи думи за Плевнелиев! (Юлияна си позволи повече от допустимото)”

  1. и на каква се прави тази след като си е взела такъв мъж, сега се сетила.
    само с тъпизми се занимавате, то е смешно

Добавете коментар