Ваня Цветкова разплака близките си с тежко разкритие! (виж цялата истина за актрисата)

Ваня Цветкова разплака близките си с тежко разкритие! (виж цялата истина за актрисата)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ваня Цветкова е съсипана и обезверена, а думите й силно натъжиха хората, които я обичат!

Любимата на българите актриса Ваня Цветкова направи тежко разкритие, което силно натъжи и дори разплака някои от най-близките й хора. Защото синеоката красавица призна, че е изгубила смисъл във всичко и се намира в много труден за нея период на депресия.

Ваня Цветкова бе по-откровена от всякога, разкривайки, че се чувства силно обезверена във всичко и в самия живот, и никъде не открива смисъл. „Какво правим ние?! Гледаме и помагаме на децата си до 45-50 години, а после те си тръгват и оставаме сами. И, когато нямаш човек до себе си, а си абсолютно сам, няма как да не изпаднеш в тъга и отчаяние“, споделя чаровната актриса.

Ваня Цветкова

Ваня Цветкова е изпаднала в тежка депресия, изгуби надежда за всичко

Припомняме, че съдбата на Ваня Цветкова не е никак лесна, тъй като от години тя живее самотно, без партньор и намира смисъл единствено в своя пораснал син. Обратно пропорционално на любовта на феновете, актрисата е съвсем сама, без мъжка ласка в живота и това я убива и й тежи все повече.

За настоящото й състояние допринесе и фактът, че кариерата на Ваня Цветкова в родното кино също претърпя провал, поради липса на качествени роли и филми, в които да участва. Това я принуди отново да хване самолета и да се върне в САЩ, където години наред работеше в сфери, коренно различни от професията й.

Измислица и фантазия на медиите се оказа и шумно рекламираната й авантюра с чаровника Асен Блатечки, в когото Ваня Цветкова уж беше влюбена по време на общото им журиране в „България търси талант“ миналия сезон.

След всички тези абсурди и фактът, че продължава да живее сама, Ваня Цветкова признава, че намира смисъл в радостите от малките неща и се стреми да се вглежда повече в себе си, за да опознае най-важното – своето вътрешно Аз.

Тя отказва да коментира въпроса за любовта, което навежда на мисълта, че наистина е изпаднала в черна дупка и душевен срив, а може би й се е случило нещо разтърсващо, за което обаче няма как да разберем. А и тя едва ли ще си го признае.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар