Мария и Мечо се разхвърлиха на морето! (СНИМКИ от семейната почивка и лукса)

Мария и Мечо се разхвърлиха на морето! (СНИМКИ от семейната почивка и лукса)
3 (60%) 3 votes

Мария Гущерова и семейство се отдадоха на заслужен и доста скъп релакс!

Мария и Християн Гущеров решиха, че горещините са им дошли в повече и решиха да захвърлят ангажиментите, за да се отдадат на заслужен и доста скъп релакс край морето.

Семейството, заедно с малката Марая, разбира се, отпраши към супер луксозен курорт – както личи и от снимките. Тримата са се настанили в разкошен кралски апартамент, намиращ се непосредствено до брега и се радват на почивката си.

Мария

Мария се радва на разкош със своя Мечо край морето

Самата Мария още снощи публикува първите снимки като акцентира върху малката си дъщеричка. Кадърът показваше вечерята на тримата на самия бряг, в ресторант, който буквално може да ти събере очите.

Прави впечатление и, че Гущерови са избрали място, където към настоящия момент няма много хора, за да си осигурят мечтаната романтика и да избягат от чуждите погледи. По обясними причини Мара Отварачката избягва да поства снимки на своя Мечо по бански, а и Християн Гущеров едва ли би цъфнал от щастие, ако пълничката му фигура се появи в медиите.

По всичко личи обаче, че клюките за раздор в семейството на Мария и Гущеров, са силно преувеличени, а двамата продължават да се радват на хармонията и страстта в отношенията си.

Забележете каква красота е наоколо - като за принцеси!

Забележете каква красота е наоколо – като за принцеси!

А и как да не е така, когато самата певица не спира да тръби в интервютата си какви чудесии прави на своя Мечо в кревата?! Със сигурност миньончето прави всичко по силите си, за да шашне и последния летуващ край морето с поддържаното си тяло и марковите бански, които са й гарантирани.

А сега ни остава да се насладим на снимките и главно на пейзажа, разбира се, и да си пожелаем отпуската ни да дойде по-скоро, за да последваме примера на Мария и Християн, и да хукнем към безбрежната морска шир.

Време за плаж. Жалко, че не можем да видим и Мечо по бански

Време за плаж. Жалко, че не можем да видим и Мечо по бански


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар