Ужасяващо: Разкриха мръсната тайна на Емилия и Коко Динев! (певицата пред колапс от шока)

Ужасяващо: Разкриха мръсната тайна на Емилия и Коко Динев! (певицата пред колапс от шока)
5 (100%) 1 vote

Коко Динев и Емилия пазеха тази тайна дълги години, но страшната истина излезе наяве!

Страшен скандал гръмна в медиите, а основните действащи лица в него, са Коко Динев и Емилия. Близки до семейството им разкриха страшната тайна, която двамата са пазили години наред и която с лека ръка може да очерни имената им дори пред най-верните фенове.

Истината, която разтърси всички е, че Емилия е „убила“ три деца от настоящата си половинка. Певицата направила три аборта, по настояване на Коко Динев, още преди години, когато той бил женен за Анелия, а нейната колежка се напъхала в леглото му като любовницата, пише вестник „Всеки ден“.

Емилия

Емилия и Коко Динев криеха с години тази истина за отношенията си

„Емилия започна връзката си с Коко Динев много, много отдавна. Той беше женен за Анелия и двамата не си и помисляха за развод, когато блондинката му се отдаде. Ето затова двете с Анелия не се понасят, а не, защото тя е следващата жена на Коко. Гадно е да знаеш, че твоя колежка ти е забила нож в гърба и е легнала със законния ти съпруг, нали?!“, разкриват източници, близки до двете певици от „Пайнер“.

Поради факта, че е семеен мъж и че вече има дъщеря си Ивон от Анелия, Коко Динев отказал да се грижи за дете от любовницата си, камо ли да го признае. Затова той посъветвал Емилия да махне плода и тя го направила. Без да подозира, че впоследствие ще й се наложи да направи още два аборта.

Според близки до семейството им, това е единствената причина, поради която Емилия винаги е настоявала, че с Коко вече имат своя Иван и не мислят за още деца. „Иван е всичко за нас и искаме да му осигурим прекрасен живот. А и Коко вече има дъщеря от предишния си брак, затова не искаме още хлапета“, твърди Емилия в своите интервюта.

Без да обясни обаче, че след трите аборта, лично лекари я уведомили, че нова бременност не е препоръчителна и може да бъде дори опасна. „Дефакто, когато забременя с Иван, докторите категорично й заявиха, че трябва да роди. Защото просто не може да си позволи четвърти аборт“, коментират източниците пред „Всеки ден“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар