Преслава и Галена преглътнаха страшно унижение за пари!

Преслава и Галена преглътнаха страшно унижение за пари!
4 (80%) 1 vote

Преслава и Галена приеха да послужат за „адреналинки” на Голямата Цеца, която също се поизложи с офертата

Преслава и Галена се припомниха славното време, когато бяха бедни, гладни и амбициозни…като приеха неприемливото.

Любимките на чичо Митко Пайнера този сезон ще спечелят особено тлъст хонорар, пак ще пеят заедно и…ще го играят „адреналинки” на Голямата Цеца Ражнатович, научи kliuki.bg!

Звезди №1 на България и най-канените изпълнителки у нас от лекия жанр не ги досрамя да приемат покана да са подгряващи изпълнителки. Популярната сръбкиня ги поканила да спретнат едночасово шоу преди да се появи с ослепителен блясък на сцената.

Цеца ще пее на стадиона в Несебър на 21 август и планира да го превърне в Мегасъбитието на турбофолка у нас. Лично се спряла на изпълнителките като разузнала кой сега е №1 в България.

Преслава и Галена били повече от горди да приемат поканата и като със сигурност ще им се плати подобаващо. Двенките имат клубни участия, но като всички изпълнителки копнеят за Голямата сцена. На такава обаче им се отдава да пеят на Годишните награди и рождения ден на „Планета”. Една-две песни обаче не могат да ги задоволят, а и турне си нямат! Цеца направо им прави услуга, че им плаща!preslava galena

Дали обаче са преценили колко унизителна е ситуацията?! Цеца е Майка на цяла Сърбия и една от звездите на Балканите, но те не са девойчета тепърва набиращи популярност.

Десетгодишната им кариера явно не им е дала достатъчно самочувствие да се държат на положение. Преслава и Галена май тайно в себе си са онези бедни момичета с обща квартира в Димитровград, в която няма пералня и пердета.

Цеца и тя не е обмислила ситуацията добре. Гранд – дамата винаги е искала да повтори (дори да не надмине) изявата на Лепа Брена на стадион „Васил Левски”, която ще остане паметна в историята на звездата. Турбо-фолк кралицата все още трепери при спомена как покори столицата. На Цеца й се прииска да опита тази емоция, но трябваше да се задоволи с Несебър. Отгоре на всичко поиска Преслава и Галена да й гарантират екзалтирана публика!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар