Ето с какво Лео държи Жана Бергендорф! (Истината ще ви шокира)

Ето с какво Лео държи Жана Бергендорф! (Истината ще ви шокира)
2.9 (57.14%) 7 votes

Любовта на Жана Бергендорф е странна

Жана Бергендорф консумира слава от мега скандала, който тя и дългогодишния й любовник Лео спретнаха миналата седмица. Така и не стана ясно заради баталните сцени в апартамента й кой извика ченгетата, но двамата си устроиха една безплатна нощ в 1 РПУ на столицата. Тя и приятеля й Леандър, наричан накратко Лео, който е плод на българо-кубинска любов и се изявява като танцьор в известния клуб „Максимум”, отново се събраха. Жана Бергендорф даде куп интервюта, в които се заричаше, че данданията й е като огромна обеца на ухото и повече няма да се събира с грешни хора.

Но обещанията й не успяха да изтраят и седмица.Тези няколко дни червенокосата победителка на Х фактор обикаляше села и паланки, като искаше да изтрие срама от лицето си. Тя дори си посипа главата с пепел и топна гаджето си, с което се разбра, че не е прекъсвала връзката си, дори и като законна съпруга на датчанина Стефан Бергендорф, че е виновен за всичко. Макар че наркотиците бяха намерени не само у него, а и в собствения й дом, пише в. „Всеки ден”.

Лео здраво държи Жана Бергендорф

Лео здраво държи Жана Бергендорф

В края на краищата Жана бе освободена от полицията без обвинения, за което се постараха менторката й Саня Армутлиева и продуцента на Х фактор Маги Халваджиян. И типично по български заваляха предложения за участия, като хонорара й заби рекордните пет бона за вечер.

Гаджето й също бе освободено и лекувано в болница, а после в дома си от разкъсани коленни връзки. Влюбените гълъбчета се нараниха, като Жана имаше само синини и охлузвания, а Лео получи „солено любовно обяснение” от Жана, което контузи крака и капачката му. Тупаниците им задминаха горещите екшън сцени на друга известна двойка, тази на актьорите Радина Кържилова и Деян Донков. Те също си доказват любовта, като се млатят, но Жана Бергендорф и Лео засега държат първенството. И само след седмица отново се събраха.

Първа подала ръка певицата, реди упоритата клюка из хайлайф средите. Поп изпълнителката не можела да диша без Лео, а и обичала подобни бурни връзки – в които има напрежение, горещи страсти, шамари, удари, че и много шум. Не само разделите и събиранията карал адреналина на Жана Бергендорф да удря тавана. Певицата не можела да вирее дълго без Лео и поради друга причина. Танцьорът й осигурявал качествена дрога, а да търси съмнителни дилъри певицата не искала. Според общи приятели, Жана Бергендорф не се ограничавала само с пафкане на марихуана, а от доста време взимала и доста по-хард дрога, без която вече не можела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар