Скандал! Лъсна ужасяваща истина за Андреа

Скандал! Лъсна ужасяваща истина за Андреа
4.5 (90%) 4 votes

Лъсна скандална истина за Адреа

Една от най-оборотните пайнерки Андреа била невероятен цербер. Блондинката била като зъл тиранин за своята асистентка Моника. Момичето не виждало бял ден от капризите на половинката на Кубрат Пулев. Тя била унижавана от пайнерката по всевъзможни начини, като шефката й много често я пращала на село, за да „дои кравите”, щом й се ядосала.

А това по думите на подчинената й се случвало ежедневно. Тя непрекъснато чувала, че не става за нищо и затова по-добре е да си стяга куфарите и да поема към родното си место. Андреа се обръщала унизително към нея и вместо с името Моника, както се казвала по паспорт, тя упорито я наричала Минка. Андреа непрекъснато й навирала в очите, че тя е софиянка, въпреки че по документи е родена в Сепарева баня, а асистентката й била жалка провинциалистка, пише HotArena.

Андреа се изявява и като побойничка

Андреа се изявява и като побойничка

Издевателствата й не спирали само дотук. Момичето толкова свикнало с тях, че дори ги приемало за нещо нормално. Моника обаче с покруса си спомня един от многобройните случаи, когато Андреа пак се държала ужасно.Двете били в заведение, за да обядват и Андреа наредила на подчинената си да й поръча салата.

Моника обаче забравила да спомене на сервитьора да не слагат лук, тъй като „софиянката” дори не можела да го диша. Андреа побесняла, след като видяла, че в салатата има от противния зеленчук. За всеобщо учудване на присъстващите тя се развикала и накарала нещастницата да го обере и изяде, научи и Kluiki.bg.

Друг път, пак без да се съобразява с обстановката, налетяла да я набие. Но преди да си стовари ръката върху девойката, пъргав гримьор я спасил от по-сериозно нараняване.Андреа така свикнала да хока и малтретира Моника, че изобщо не й пукало кой е насреща и дали ще чуе пиперливите й думи. И всичко това асистенката търпяла за седем стотака заплата. Тя обаче решила скоро да извади на бял свят всички гнусни тайни от живота на Андреа, както и за гадното отношение на любовника й Кубрат Пулев към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал! Лъсна ужасяваща истина за Андреа”

  1. pepi

    юли 17. 2015

    АНДРЕЯ ИЛИ ТЕОДОРА ИЛИ ТОДОРКА Е НАЙ НЕЕСТЕСТВЕНОТО СЪЩЕСТВО.ПРИ НЕЯ ВСИЧКО Е ПОЗА ПОЗА ПОЗА.ЗА КОЯ СЕ МИСЛИ.СИГУРНО СЕ ДЪРЖИ ТАКА С МОНИКА ЗАЩОТО С НЕЯ ТАКА СЕ ДЪРЖИ ГОСПОДИНЧО ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД.ЖАЛКИ ДУШИЦИ.МОНИКА НЕ ТРЯБВА ДА СТОИ И ДА ТЪРПИ И СЕКУНДА А ДА БЯГА НАДАЛЕЧ

Добавете коментар