Разкритие: Още един хубавец от Нова ТВ не е истински мъж

Разкритие: Още един хубавец от Нова ТВ не е истински мъж
3.6 (72%) 5 votes

Христо Калоферов предпочитал мъжката компания, когато става дума за любов

Христо Калоферов отказа на много жени в името на мъжките ласки

Христо Калоферов отказа на много жени в името на мъжките ласки

Много от жените изпаднаха в шок, след разкритието на „Уикенд“ за новинаря Христо Калоферов. Оказва се, че един от най-харесваните журналисти в Нова ТВ си пада по мъже. От известно време той живеел на семейни начала с друг млад мъж, който работел в телекомуникационна компания.

„Ицо криеше доста дълго време, че предпочита мъже, но накрая не издържа и си призна. Не го е казвал, но открито се появява с половинката си и се държат за ръце. Няма лошо, все пак изборът е негов. Жалко обаче за колежките, много от които му се бяха наточили здраво.“ – разкрива с усмивка член от екипа на Нова ТВ.

От години се ширеше из медийните среди въпросът защо Христо Калоферов си няма приятелка. Най-странното за всички беше, че той отказваше на всяка колежка, която го кани на среща, въпреки че беше сам. Истината обаче винаги излиза наяве. Всеки въпрос има своя отговор.

Припомняме, че Kliuki.bg първи писа и за друг журналист от Нова ТВ, който има влечение към мъже. Става въпрос за Ники Дойнов, който се ожени преди година, но предишното му минало доста го злепоставя. Макар и двамата да харесват мъже, засега няма сведения между Ники и Христо да е пламвала любов.

Слуховете гласят, че почти всяка жена, която е минала през Нова ТВ, се е опитала да спечели Христо Калоферов, но той така и не поддал. Дори доста по-голямата от него Даниела Тренчева си харесала младия колега преди време, но бързо разбрала, че няма шанс.

От своя страна младият репортер бил много влюбен в партньора си и чакал с нетърпение да се върне у дома, за да бъдат заедно. И двамата били на горе-долу еднаква възраст, което правела връзката им изключително пламенна и страстна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкритие: Още един хубавец от Нова ТВ не е истински мъж”

  1. Gospodin DelRey

    юли 18. 2015

    Този беше известен благоевградски гей… хахахахаха, това е толкова стара новина, че няма на къде повече. Една приятелка го сваляше, но за съжаление разбра за какво става въпрос. Тогава Ицата бе в канал Пирин!

Добавете коментар