Близки до Маестрото: Вайка се като стара мома! (Слави виновен за всичко)

Близки до Маестрото: Вайка се като стара мома! (Слави виновен за всичко)
5 (100%) 2 votes

Евгени Димитров – Маестрото е потресен от отношението на Слави Трифонов към целия екип на шоуто

Евгени Димитров - Маестрото вече не издържа на напрежението, в което го вкарва непрестанно Слави Трифонов

Евгени Димитров – Маестрото вече не издържа на напрежението, в което го вкарва непрестанно Слави Трифонов

Маестрото поведе нещо като бунт срещу Слави Трифонов, научи Kliuki.bg. Очертава се едно лято, изпълнено с много работа за всички от „Шоуто на Слави“. Това се възприемало тежко от всички, но най-вече от Евгени Димитров, върху когото пада тежестта по организацията.

Маестрото не бил доволен, че няма да почива и ден през идните месеци. В момента той работел като луд по „Евровизия“ и прослушвал стотици записи на кандидати. Паралелно трябвало да си изпълнява все така съвестно и ежедневната работа в шоуто. След 23 юли започват живите прослушвания на децата, борещи се за „Евровизия“. Междувременно Маестрото организира и концерта на „Васил Левски“.

„Това е много работа дори и за работохолик като него. На всичкото отгоре се пада през лятото, а този период е за почивки. Вярно е, че се вайка като стара мома, но има право. Защото Евгени е душата на „Ку-ку бенд“ и той върши основните неща. Да не говорим за организацията по другите събития, което не му влиза по принцип в задълженията.“ – коментират близките на Маестрото.

Слави Трифонов обаче за пореден път не трепнал от оплакванията на своите подчинени. Той им дал добре да разберат, че такова е положението, защото България ще бъде домакин на детския вариант на „Евровизия“. Както знаем, върху „Шоуто на Слави“ се пада отговорността да бъде избрано детето, което да представя страната ни в края на ноември.

„Слави няма личен живот. За него животът и работата са свързани. Затова не усеща, че натоварва всички в екипа. През лятото всички искат да разпуснат на море, но очевидно няма да се случи. Не е справедливо, но той решава какво ще става в това шоу.“ – споделят запознати със ситуацията.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар