Ицо 100-те манекенки срази Биляна Евгениева: Заби най-големия й враг

0

Ицо 100-те манекенки се слави отдавна с големите си похождения сред жените. Въпреки че уж прости на Биляна Евгениева, той продължава да я унижава!

Ицо 100-те манекенки продължава да отмъщава на Биляна Евгениева
Ицо 100-те манекенки продължава да отмъщава на Биляна Евгениева

Христо Сираков си го връща на Биляна Евгениева по възможно най-болезнения начин. Бизнесменът уж прости на плеймейтката и двамата отново заживяха заедно, но Ицо 100-те манекенки продължава с похожденията си. Той изневерил на Биляна с враг номер 1 – Маги Димитрова, научи Kliuki.bg.

Маги Димитрова срещу Биляна Евгениева - коя е по-красива?
Маги Димитрова срещу Биляна Евгениева – коя е по-красива?

Припомняме, че първа посегна към изневерите Биляна Евгениева, когато миналата година мина през леглото на футболиста Благой Георгиев. Тогата папараци хванаха двамата на дансинга в дискотека, след което Ицо 100-те манекенки развали веднага годежа им.

Преди месеци бившата двойка отново затопли отношенията си и дори се заговори, че пак живее заедно. Този път обаче явно Христо Сираков си е взел поуката, защото вече не се отнасял така сериозно към връзката. Даже често излизал без Биляна и забивал други млади хубавици.

Последната от тях е Маги Димитрова, която от години не може да се понася с Биляна Евгениева, както писа и ПИК. Не е ясно защо двете плеймейтки са в конфликт, но се говори, че всичко е започнало заради Биляна, която отнела гадже на Маги. Затова втората днес била толкова щастлива, че най-после си го е върнала на Евгениева, забивайки се с половинката й.

„Истина е, мразят се, но никой не знае причината. Нещо се случи между тях преди години и изведнъж започнаха да се карат всеки път, в който се видеха. Едва ли някога ще се помирят. Напротив. Продължават все повече да се състезават коя е по-красива, коя има повече мъже и прочие.“ – споделят запознати със случая.

Ицо 100-те манекенки се е специализирал в омайването на плеймейтки. Преди време той разкри, че е бил и с Елена Кучкова, което й е спечелило титлата „Мис Плеймейт“.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.