Взрив: Виж какво изкрещя Йоанна Слабакова в лицето на Ернестина! (Семейството се разтресе)

1

Йоанна Слабакова е бясна и вече няма да си мълчи, както го правеше досега!

Йоана Слабакова сякаш е по-младо копие на Ернестина Шинова
Йоанна Слабакова сякаш е по-младо копие на Ернестина Шинова

Семейство Слабакови се разтресе от скандали. В последно време всички членове в известната фамилия са на нож, но най-голям изглежда конфликтът между Ернестина и щерка й Йоанна. Двете все по-трудно намирали общ език, тъй като майката не одобрявала разюзденото поведение на своята дъщеря и постоянно й правела забележки, научи Kliuki.bg.

Главното недоволство на Ернестина Шинова било свързано с многото грим и прекалено късите полички, с които се обличала Йоанна Слабакова. Девойката е доста привлекателна, както всички добре знаят, и затова не се страхувала да показва тялото си. Майка й обаче имала проблем с това, защото се притеснявала да не се случи нещо лошо с момичето й.

„Знаеш ли какви мъже бродят по улиците? С това облекло могат да ти направят всичко. Не трябва да дърпаш дявола за опашката. Бъди по-скромна!“ – съветвала щерка си Ернестина.

Йоанна Слабакова обаче не искала и да чуе. Не само това, но и тя вече имала гадже, което родителите й не одобрявали. Момчето било доста опасно, според Андрей и жена му. Движело се с мотор и употребявало марихуана. Йоанна обаче била луда по него.

Скандалите между майка и дъщеря ставали все по-големи, докато накрая Йоанна Слабакова не издържала и изкрещяла жестоки думи в лицето на Ернестина.

„Това, че ти вече за нищо не ставаш и не можеш да носиш разголено облекло, не значи, че и аз трябва да се ограничавам. Що за наглост?! По-красива съм от теб и ще си ходя както поискам.“ – изкрещяла Йоанна пред майка си.

Андрей Слабаков гледал много да не се меси в скандалите им, но и той виждал, че щерка му е кривнала от правия път. Затова режисьорът вече обмислял варианти как да я върне към правилната посока.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. о,оо казва

    Ако това е верно,трябва веднага да се вземат мерки.Когато е с такова поведение,употребяват дрога.
    Ернестина,пази дъщеря си!
    В името на майчината любов,пази детето си!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.