Бомба: Лъсна сензационна истина за Никол и Бербатов

Бомба: Лъсна сензационна истина за Никол и Бербатов
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов се оказа доста прикрит мъж. Жените в живота му са прекалено много, но той не ги разкрива умишлено!

Никол Станкулова е била една от "жертвите" на Митко Бербатов

Никол Станкулова е била една от „жертвите“ на Митко Бербатов

Очевидно футболистът Бербатов си пада най-вече по синоптички. След Деси Банова, се оказва, че Митко е имал кратка афера и с Никол Станкулова. Източник, близък до 26-годишната хубавица, твърди, че двамата са излизали за около месец, но между тях не се е получила сериозна връзка. Цялата история се е разиграла точно преди Бербатов да срещне Елена и дори се счита, че е оставил Никол именно заради настоящата си половинка.

Самата Станкулова никога не е криела, че я привличат добре поддържани мъже, със стегнато тяло и спортни навици. Такъв е Димитър Бербатов, който обожава да крие личния си живот. Дори за майката на децата си много рядко споделя, заради което малцина знаят колко и какви връзки е имал през живота си дотук.

Kliuki.bg припомня, че преди доста години друга синоптичка – Деси Банова, сензационно призна, че е била с Димитър Бербатов и дори е била влюбена в него. Това се е случило по времето, в което Митко играеше и живееше в Германия. Връщайки се у нас за сборове на националите или някакви почивки, Берба не се е отделял от Деси. В крайна сметка той я напуска, но тръпката между тях остава, тъй като наскоро двамата бяха уловени в общ чат.

Ситуацията около Никол Станкулова е по-различна. С нея Бербатов просто е разпускал. Тогава тя още не е работела в Нова ТВ и е била студентка в първи курс. Митко, който е със 7 години и половина по-голям от нея, я забелязал в заведение и я харесал.

Според слуховете, носещи се из тези среди, Елена още ревнувала от бившите изгори на мъжа си. Затова не искала да вижда даже на снимка Деси или Никол, които тайно считала за по-привлекателни от нея самата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Лъсна сензационна истина за Никол и Бербатов”

 1. Nikolay Petrov

  юли 19. 2015

  И нашите курвендили си вдигат авторитета и цената като се хвалят на кого
  са въртели свирки . Поне да кажат че са духали и на Пеле!

 2. Carla Barakiel

  юли 19. 2015

  То, пък, голям праз да си ходила с футболисти. Че, то туй не е за хвалба. Прости жени, прости мъже ще харесват. От футболист какво може да очакваш освен пари и тъпи свалки. За един месец ще ти писне. Не могат две приказки да кажат, неграмотни лигльовци.

Добавете коментар