Славчо Тошев към Симона: Заради теб ще вляза в затвора

Славчо Тошев към Симона: Заради теб ще вляза в затвора
5 (100%) 1 vote

Славчо Тошев е в жестока криза, заплашват го със съд!

Славчо Тошев и Симона Първанова - когато все още бяха заедно

Славчо Тошев и Симона Първанова – когато все още бяха заедно

Някогашният младежки национал по футбол Славчо Тошев затъва все повече и повече. След раздялата си със Симона Първанова преди близо 6 години, бившият вратар добро не е видял. Той така и не намира жената, с която иска да се задоми. Нещо повече. Тв водещата е оставила такива комплекси у него, че през тези години Славчо е бил почти само с непълнолетни момичета.

В началото 34-годишният мъж смятал, че е нещо нормално и всеки го прави. С годините обаче той се увлякъл и бройката му от непълнолетни хубавици ставала все по-голяма. А с това става по-голяма и вероятността някой от родителите на тези момичета да възрази.

Неизбежното се случило преди 2 седмици, когато родителите на последната му изгора, която е на сензационните 15 години, предявили иск в съда срещу Славчо Тошев. Бившият страж вече е бил викан на разпит и се очаква срещу него да бъдат повдигнати обвинения.

Бившата любов на вратаря – Симона Първанова, когато узнала за случилото се, се обадила на Славчо, за да му окаже своята подкрепа. Изненадващо обаче русокосият спортист се нахвърлил на тв водещата, смятайки че тя е виновна за всичко.

„Ако не ме беше оставила, нямаше да тръгна с толкова малки. Ти трябва да си в затвора, но ще вляза аз. Не искам да те чувам повече.“ – изкрещял по телефона Славчо Тошев в един от пиянските си мигове.

Kliuki.bg припомня, че любовта между вратаря и водещата на „Планета ТВ“ пламна преди 15 години и продължи близо 10. Симона Първанова е по-голяма на възраст от Славчо и може би затова той счита, че когато му е разбила сърцето, му е оставила комплекс към по-големите жени и затова го е тласнала към другата крайност – непълнолетните.

Ако не се постигне споразумение, Славчо Тошев го грози до 5 години затвор. Някога той бе считан за голяма надежда на родния ни футбол, а накрая може да свърши зад решетките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар