Скандал: Маги Халваджиян втрещи с шокиращо признание! (още подробности)

Скандал: Маги Халваджиян втрещи с шокиращо признание! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян предизвика голямо недоволство с думите си!

Продуцентът Маги Халваджиян си навлече гнева на много хора, дори и представители на шоубизнеса, със скандалното изказване, което направи за протежето си Жана Бергендорф.

Припомняме, че по време на шокиращия арест на певицата, която бе привикана в районното заради махленски скандал с любовника си Лео, а у тях бяха открити забранени вещества, Маги Халваджиян не бе открит за коментар. В този момент той беше в отпуск и извън страната.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян направи абсурдно изказване за резила на Жана Бергендорф

Днес обаче арменецът не пропусна да се изкаже, разбира се, в полза на Жана Бергендорф – сякаш последната не е задържана с трева, а с връзка пресен магданоз. Нещо повече – Маги Халваджиян я обяви официално за звезда, за каквато подобни скандали били нещо съвсем нормално.

„С всички звезди стават скандали, защото те са интересни на обществото и животът им се следи под лупа. Жана Бергендорф е звезда и като такава тепърва ще има още поводи за сензации и клюки. Не знам какво точно се е случило онази вечер, защото още не съм се чувал с нея, а тогава не бях тук. Но смятам, че това донесе повече ползи на Жана, отколкото вреди. Ето на, сега я викат двойно повече по участия, а хонорарът й скочи“, шокиращо коментира продуцентът, сякаш това, което направи изпълнителката, е достойно за орден Стара планина.

Думите на Маги Халваджиян предизвикаха всеобщо неодобрение като продцентът бе обвинен в целенасочено прикриване на Жана и истината за нея, тъй като всички отлично знаят чий продукт е тя.

„Жана е към фирмата на Саня Армутлиева, но е и вързана с Нова телевизия и в частност с Маги Халваджиян. Как няма да я гали с перце и да я защитава, като му носи пари?! Любопитно е как щеше да реагира ако някой от хората на Слави Трифонов или самият той например, бяха задържани в същата ситуация. Тогава щеше да ревне и да ги порицае, че дават лош пример на обществото“, коментират колеги на Маги Халваджиян от конкурентната телевизия Би Ти Ви.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар