Дони страда за Нети: Виж най-голямата му болка + причината за раздялата с Маги Халваджиян!

Дони страда за Нети: Виж най-голямата му болка + причината за раздялата с Маги Халваджиян!
4.8 (95%) 4 votes

Дони и Нети са безумно влюбени от 15 години, но по пътя си са срещали доста разочарования

Дони и Нети са една от съвършените двойки на България

Дони и Нети са една от съвършените двойки на България

Каквото и да се спомене за тази любов, все ще бъде малко. Едни 15 години, изпълнени с романтика, страст, емоционална привързаност, приятелство, но и болка. Последното идва най-вече от оглушаването на Нети, която не чува нищо с едното ухо. Дони през цялото време се опитваше да й дава подкрепата си, но истината е, че това е много сериозен проблем, особено за човек, който се занимава с музика.

„Тя е наполовина инвалид. Съвсем сериозно. На сцената трябва да полага двойно по-голям труд, отколкото аз или другите музиканти. Не е приятно, но такъв се е паднал животът й.“ – признава с мъка на сърцето Добрин Векилов.

Днес се оказа паметен ден за Дони и Нети, тъй като те решиха да покажат най-после своята 4-годишна прелест на име Лилия. Това се случи в предаването „Търси се“, което се излъчва по Би Ти Ви. Детенцето прилича повече на татко си, който се реши да бъде баща чак на 43 години, припомня Kliuki.bg.

Всъщност точно това сближаване в Би Ти Ви говори, че Дони е прекратил взаимоотношенията и приятелството си с Магърдич Халваджиян. Арменският продуцент работи само с Нова ТВ, където допреди половин година виждахме и Дони, който беше част от екипа на X Factor.

Добрин Векилов се е отвратил от задкулисните игри в музикалното предаване на Маги и е решил повече да не се занимава с него. Както писахме, най-голямото разочарование за него е дошло от отпадането на малката Кристина Дончева, която той е считал за бижуто на шоуто.

Така Дони вече е на отсрещния телевизионен бряг. Първо той се появи в „Шоуто на Слави“, а сега и в „Търси се“. По Нова ТВ не сме го виждали отдавна, което ясно подсказва, че не иска вече да работи или общува с тази телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар