Семейството на Мариан Бачев пред разпад: Актьорът съсипва всичко по абсурдна причина

Семейството на Мариан Бачев пред разпад: Актьорът съсипва всичко по абсурдна причина
5 (100%) 1 vote

Актьорът, нашумял чрез „Шоуто на Слави“ – Мариан Бачев, вече е решен да накара жена си най-после да влезе във форма

Семейството на Мариан Бачев е пред разпад

Семейството на Мариан Бачев е пред разпад

Жесток крах в отношенията между Мариан Бачев и Милена. На актьора му е писнало нощем да гледа увисналото тяло на жена си. Откакто актрисата роди преди 8 години, телосложението й ставало все по-дебело, писа „Уикенд“. В началото Мариан не обръщал внимание, надявайки се фигурата й да се възвърне все някога. Вместо това обаче Милена пълнеела с такава сила, че скоро можела да закове кантара на 100 кг.

Според последните слухове, Мариан Бачев бил вече тотално отвратен от вида на жена си и започнал да се оглежда за други дами. Не е известно дали вече е изневерил на Милена, но ако не отслабне час по-скоро, може и това да стане.

Самата тя много страдала от отношението на мъжа си. Актрисата считала, че е твърде повърхностно да се гледа толкова много визията на партньора, но Мариан Бачев явно има друго становище по въпроса. Той избягвал физически контакт с жена си, чакайки я да свали поне 20 кг. От своя страна това сериозно наранявало Милена и тя често плачела у дома.

Kliuki.bg припомня, че Мариан и Милена се запознаха преди 14 години, но от 8 години са родители. Любовта им пламва по време на общо участие в театрална постановка. Тогава Милена е била далеч по-слаба, макар отново да е имала доста пухкави форми.

„Помня ги заедно на сцената. Личеше си, че ще се получи нещо повече и то стана. Сега са семейство, дано останат още много дълго така.“ – споделя техен колега.

Щастието в дома им обаче се изпарява със скоростта на вятъра, тъй като няма изгледи Милена скоро да намали теглото си. За Мариан Бачев било все по-трудно да бъде в леглото с нея и това може да предизвика жесток разрив в тяхната любов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар