Ангелите на Християн Гущеров: Коя е по-по-най по бански?! (СНИМКИ)

Ангелите на Християн Гущеров: Коя е по-по-най по бански?! (СНИМКИ)
4 (80%) 2 votes

Християн Гущеров се мори с „лъмбър” – имидж на морето, докато грациите му показват тяло

Християн Гущеров поведе дамската си свита на море. Съпруга, доведена дъщеря, тъща, балдъза (и любим) показаха в какво са потрошили завидно количество пари напоследък, видя kliuki.bg. Огромното (за нервите на всеки нормален мъж) количество поддържани дами около него предизвика, естествено, сравнения. Уви, най-популярната дама в тайфата пак не заслужи челно място в класацията по сексапил!

Най-голям интерес, очаквано, провокира Мартина. Доведената сестричка на Християн Гущеров малко преди сезона се сдоби с чифт висококачествени импланти. Любителите на светски хубавици оцениха придобивките по заслуги, затова и госпожата не се смути да ги покаже на плажа.

Мартина - имплантите на зълвата се оказаха наистина с УАУ-ефект!

Мартина – имплантите на зълвата се оказаха наистина с УАУ-ефект!

Щедрият подарък на патриарха на фамилията направи „дебют” и в социалните мрежи, където Марти се показа с ефектен бански – половинки. Повече от знойната (вече) мадама препоти летуващите в Гърция за радост на Мария.

Певицата, която по интервюта се омазва с обяснения колко е щастлива, че вече има голяма фамилия, с радост прати зълва си зад граница. Ако Марти беше с тях, пайнерката щеше да се класира на позорното трето място, защото Ирена отдавна се доказа като изкушение!

Ирена показа тяло още в Бояна

Ирена показа тяло още в Бояна

Хубавата балдъза на Християн Гущеров показа форми още в басейна в Бояна. На плажа до кака и мама обаче демонстрира тен във възкъси панталонки.

Но на плажа демонстрира колко апетитни могат да бъдат едни загорели крака

Но на плажа демонстрира колко апетитни могат да бъдат едни загорели крака

На няколко пъти коригираната госпожа Г. й остана сама да позира с чувствени муцунки. Нея вече са я харесали, така че няма основание да недоволства, че в семейството фаворитките на мераклиите са други.

Госпожа Г вече си позволява само подобни снимки. Защо ли?!

Госпожа Г вече си позволява само подобни снимки. Защо ли?!

Задачата й сега е да брани лицето си от ярки слънчеви лъчи, за да се опази от бръчки и да наглежда Марая. На бедният богат Християн Гущеров му е поверена задачата да бъде придворен фотограф и да поддържа лъмбър имидж, докато добие форми, които не се нуждаят от фотошоп.

А Гущеров показва или само брада, или се вижда в отражението на очилата...

А Гущеров показва или само брада, или се вижда в отражението на очилата…Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ангелите на Християн Гущеров: Коя е по-по-най по бански?! (СНИМКИ)”

  1. ико

    юли 20. 2015

    Селски пръчки

Добавете коментар