Грозно: Цялата истина за края на брака на Милен Цветков! (Ивета не издържа, избяга с детето)

Грозно: Цялата истина за края на брака на Милен Цветков! (Ивета не издържа, избяга с детето)
5 (100%) 4 votes

Милен Цветков определено е „кадърен“ – успя да разбие и семейството си с Ивета!

Водещият Милен Цветков със сигурност си го бива – в това да съсипва брак след брак и да прогонва жените от себе си. Това стана и с младата му съпруга Ивета, с която той толкова се хвалеше. Майката на сина му Боян не издържа, грабна си багажа и го напусна, заедно с детето.

Бракът на Милен Цветков отива в историята, а причината за това са непрестанните му кавги с Ивета. Оказа се, че семейството на телевизионера се е разпаднало още преди близо два месеца, когато младата жена го е напуснала. Това разкриха близки приятели и колеги на водещия, който към момента вижда единствено сина си Боян с предварително уговорени срещи.

Милен Цветков

Милен Цветков успя да прогони и младата си съпруга Ивета

„Ивета не издържа. Милен отново подхвана старата песен – късни прибирания, срещи с приятели и флиртове с млади колежки или гостенки в студиото му. Винаги си е бил сваляч и такъв ще си умре като гледаме. В началото Ивета вярваше на оправданията му, но той се дънеше все по-сериозно, а ревността й стигна тавана. Започнаха скандалите и живота им се превърна в ад“, разказват познати на Милен Цветков.

В деня на самата раздяла, Милен Цветков и Ивета направили свидетели на всичко и съседите си, които полудели от крясъците и обидите, разнасящи се от дома на журналиста. Милен Цветков наричал жена си с какви ли не имена – едно от друго по-унизителни, а тя самата също не му оставала длъжна.

„Не само влечението на Милен към жените беше проблемът в семейството им, а и парите. Той стана страшно стиснат спрямо съпругата си и цепеше всеки лев, похарчен от нея. Няма да се заблуждаваме – той има пари и то много, но характерът си е характер“, коментират близки до бившото вече семейство.

Към днешна дата Ивета живее на квартира заедно с малкия Боян, а Милен Цветков посещава дома й само, за да го види или да го вземе при себе си. След раздялата двамата успели да възвърнат що-годе нормалната си комуникация, но Ивета не искала и да чуе да се върне при него.

Дали обаче ще подаде официално молба за развод или още храни надежди, че благоверният й ще се вразуми от липсата й, времето ще покаже.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар