Взрив в Нова Тв: Шокиращо разкритие за Ани Цолова и Виктор Николаев разтресе медията!

Взрив в Нова Тв: Шокиращо разкритие за Ани Цолова и Виктор Николаев разтресе медията!
3.7 (73.33%) 6 votes

Никой и никога не е предполагал това за Ани Цолова и Виктор Николаев!

В сезона на отпуските, Нова телевизия цялата се разтресе. Журналисти и служители от помощния персонал място не могат да си намерят и по цял ден обсъждат новина номер едно – разкритието за Ани Цолова и Виктор Николаев, което преобърна представите на всички.

Оказа се, че водещият Виктор Николаев е луд, буквално побъркан от любов по дългогодишната си колежка. Истина, която самият той признал на своите колеги след като се разчу, че Ани Цолова преживява криза в брака си с Васил Мичев и двамата може да стигнат до развод.

Ани Цолова

Ани Цолова още дори не подозира какво бушува в душата на колегата й Виктор Николаев

Неочакваното разкритие и колебанието на Виктор Николаев дали да изчака, или да набере смелост и да признае чувствата си на Цолова, са единствената тема, която се обсъжда из коридорите на медията от няколко дни насам. Журналистът споделил чувствата си пред близки приятели, докато Ани беше в отпуск.

Работата е там, че макар и семеен, Виктор Николаев се увлякъл по Ани Цолова още през далечната 2010-та година, откакто двамата са заедно като екип. Още тогава, докато бяха в Би Ти Ви, операторите на сутрешния блок не спирали да се чудят как Виктор позволява на колежката си да го командва, да му отговаря и дори да го рита по кокалчетата на крака, за да вземе думата в ефир.

„Ани е по-властна и обича да налага мнението си, докато Виктор е далеч по-улегнал и скромен. Не това обаче е причината да я оставя да си разиграва коня пред него, а чувствата му. Горкият, винаги си е траел, заради брака си и заради факта, че Ани е омъжена и има дете. Тепърва ще се види какво има да става и дали тя и Васил ще успеят да изгладят проблемите в семейството си“, разкриват колеги на водещата на Нова телевизия.

Въпросът, който е с още по-повишена трудност обаче е дали самата Ани Цолова питае някакви по-различни емоции към Виктор Николаев, или гледа на него само като на близък приятел и колега.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взрив в Нова Тв: Шокиращо разкритие за Ани Цолова и Виктор Николаев разтресе медията!”

  1. Марина

    юли 20. 2015

    Те големи приятели, пфу! Дори и да е вярно, как може да напълнят цялата телевизия?!?!

  2. гого

    юли 21. 2015

    Сред ротитба кичеста,дни се точат ведри.Анчето е цицеста,бяла ,с кълки едри…..ха ха ха…

Добавете коментар