Преслава ужасена: Три поредни нещастия в семейството й! (Още подробности)

Преслава ужасена: Три поредни нещастия в семейството й! (Още подробности)
5 (100%) 3 votes

Преслава е изпаднала в силен стрес

Една от най-оборотните поп фолк певици Преслава е сигурна, че някой й мисли злото. И не само й го мисли, ами целенасочено е изпратил негативна енергия към цялата й фамилия. Само за кратък период от време, в рамките на седем дни, на певицата й са се случили куп неприятни неща. Не директно на нея, а на най-близките й хора. Преди седмица баща й за малко да бъде покосен от инфаркт. Само бързата намеса на докторите са спасили родителя й от сигурна смърт.

Преди това майката на поп фолк дивата Преслава била обрана от група тинейджъри насред улицата, които й отнели насила дамската чанта и побегнали в неизвестна посока, пише HotArena.Родителите й са изключително скромни и никак не се фукат със славата на дъщеря си. Те продължават да си живеят в малкото семейно жилище в родния си град Добрич и категорично отказват да се местят в столицата при звездната си щерка.

Преслава се страхува за семейството си

Преслава се страхува за семейството си

Още един кошмарен прецедент, пак в рамките на седмицата, едва не затворил завинаги дома на любимата гласовитка на „Пайнер”.Нейната по-голяма сестра, народната певица Ивелина Колева замалко не се удавила на морето. Тя била на почивка и само бързата намеса на спасителите я извадили от водата и отървали от сигурна гибел.Заради всичкия този кошмар, който се изсипал на главата й за отрицателно време фолкаджийката била сигурна, че има направена черна магия, на нея и на фамилията й.

Преслава потърсила помощта на колежката си Ивана, която имала преди време подобен проблем и го разрешила успешно. Тя я насочила към мощен ходжа от Варна, който изчиствал такива проклятия.Магът наистина й дал ценни съвети и разкрил образа на човека, който целенасочено й направил това зло. Преслава не искала да издаде кой стои зад това пъклено дело, разбра и Kluiki.bg.

Пред свои близки приятелки обаче любимката на чалга маниаците открехнала, че това е нейна колежка, с която отскоро е смразила отношенията си. Ходжата я посъветвал какво да стори, че повече да не я лови негативната енергия и Преслава послушно изпълнявала указанията му. Изпълнителката на „Водка с утеха” била сигурна, че злосторницата ще си го получи отдругаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар