Гръцки рай: Виж Илиана и Наско с Боби и Мария на морето! (много снимки + подробности)

Гръцки рай: Виж Илиана и Наско с Боби и Мария на морето! (много снимки + подробности)
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева и Наско Сираков си отпочинаха в Гърция, заедно с Боби Михайлов и Мария Петрова!

Кризата в Гърция може би уплаши много българи, които предпочетоха родното Черноморие пред родината на узото и сертакито. Това обаче не важи за семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. Заедно с прекрасната си щерка и своите дългогодишни приятели Боби Михайлов и Мария Петрова те отпрашиха към южната ни съседка и си спретнаха ваканция за чудо и приказ.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков – тези двамата продължават да са влюбени след толкова години брак

Че семейство Сиракови, както и Михайлови, разполагат с достатъчно средства, за да се поглезят от душа, където и да било, е ясно на всички. Това, което шашка от снимките обаче, е визията на златното ни момиче Илиана Раева. Вече прехвърлила 50-те лазарника, бившата гимнастичка буквално разказва играта на много 20-годишни претендентки за красота.

Стегнатото и красиво тяло на Илиана Раева е мечта за всяка жена и розов сън за не един господин. За жалост на последните обаче, Наско Сираков от години е единственият, който има „пълни права“ върху него. Както сами виждаме, колежката на Илиана Раева – Мария Петрова по нищо не отстъпва на свежестта и красотата й. Като се има предвид и, че двете семейства не пропускат да си угодят и подсладят душите и стомасите в китните гръцки ресторантчета.

Изваяно като гръцка статуя - това е тялото на Илиана Раева

Изваяно като гръцка статуя – това е тялото на Илиана Раева

По този повод ще опровергаем слуховете, излезли в медиите преди седмица, че Илиана Раева отново страда от старата си болест булимия, която преди години успяла да пребори единствено с помощта на съпруга си Наско Сираков.

Самата Илиана Раева категорично отрече всички подобни твърдения, като разкри, че фигурата й не се дължи на повръщане в тоалетната, а на едно съвсем нормално и умерено хранене, съчетано с много движение и разбира се, дадености, останали от гимнастическата й кариера.

А сега смятаме, че повече приказки са напълно излишни и ви оставяме да се насладите като нас на приказната почивка на двете известни семейства. Защото Гърция може и да е в криза, но Илиана Раева, Наско Сираков, Боби Михайлов и Мария Петрова определено не са.

Илиана и дъщеря й са като сестрички

Илиана и дъщеря й са като сестрички

Семейство Сиракови и Михайлови са близки приятели от дълги години

Семейство Сиракови и Михайлови са близки приятели от дълги години

Не булимия, а правилно хранене е тайната на Илиана Раева - както виждаме, пред нея няма пица, а диня

Не булимия, а правилно хранене е тайната на Илиана Раева – както виждаме, пред нея няма пица, а диня

Леле мале... как да дадеш на това гадже 50 години?!

Леле мале… как да дадеш на това гадже 50 години?!

Стотици млади момичета вероятно се пукат от завист към гледката

Стотици млади момичета вероятно се пукат от завист към гледката


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар