Честито: Мария шашна с неочаквана вест! (гарнира сензацията с официални снимки с Мечо)

Честито: Мария шашна с неочаквана вест! (гарнира сензацията с официални снимки с Мечо)
5 (100%) 1 vote

Явно морската ваканция на Мария Гущерова и нейния Мечо си каза думата!

Мария Гущерова за първи път от сватбата си насам публикува общи снимки със съпруга си Християн Гущеров. При това двамата са изтупани и на официална вечеря. Това, разбира се, си има причина и тя е наистина сензационна – а именно, че Мария и Гущеров не просто почиват на Слънчев бряг, а вече от няколко дни усилено работят за бебе.

Певицата съобщи неочакваната вест на свои близки приятели като се похвали, че опитите са тъкмо навреме, тъй като се намира в най-подходящия за целта женски период, разкриха източници, близки до звездната двойка.

Мария

Мария вярва, че големият момент за нея и Християн може да настъпи още тези дни

Причината за вярата на Мария, че може да сбъдне мечтата на половинката си точно сега, е последното й посещение в лекарския кабинет. Където известен столичен специалист я уверил, че е напълно здрава и читава, за да забременее по естествен път.

Припомняме, че преди първата си бременност с малката Марая, Мария имаше сериозни затруднения със зачеването и бе убедена, че ако има второ дете, то то ще бъде направено ин витро. Двамата с Християн Гущеров дори планираха в коя точно чуждестранна клиника да стане това. Но ето, че миньончето промени намеренията си.

„Мария е страшно влюбена и щастлива, а с Християн не спират да се целуват и глезят като хлътнали тийнейджъри. Кой, каквото и да говори за тях, истината е, че двамата са родени един за друг. Връзката им е страшно силна и семейството, както Мария, вярва, че тази обич ще им донесе и най-голямото щастие да имат общо дете“, разказват близки до клана Гущерови и звездата на „Пайнер“.

Докато двамата работят за бебе, Марая е гледана от баба си и леля си

Докато двамата работят за бебе, Марая е гледана от баба си и леля си

Докато през повечето от времето Мария и Християн са затворени в президентския си апартамент в Слънчев бряг, за да се „трудят“ упорито, сладураната Марая пък не се отделя от морето и плажа.

Точно с тази цел Мария и Мечо са придружавани на почивката от майката и сестрата на изпълнителката, които се грижат за детето, докато влюбените гугутки се отдават на бурни ласки под чаршафите.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Честито: Мария шашна с неочаквана вест! (гарнира сензацията с официални снимки с Мечо)”

  1. Яворка Нанчева

    юли 21. 2015

    ДАНО НАЙ ПОСЛЕ ЧУЕМ БЛАГАТА ВЕСТ,И ДА МИРЯСАМЕ ОТ ТАЗИ МАРИЯ.НО ЕДВАЛИ ,КАКТО ЗАПОЧНА СЪС ЗАЧЕВАНЕ,НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ПОЯВАТА НА ИСУС КАКВО ЩЕ БЪДЕ. ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е И ДА МЛЪКВА ВЕЧЕ,НЕ ИСКАМ ДА МИ БРОИ И КОЛКО ТЕКОВЕ ПРАВИ.

Добавете коментар