Тежък удар повали Асен Блатечки, царството му свърши! (нещастието съсипа актьора – подробности)

Тежък удар повали Асен Блатечки, царството му свърши! (нещастието съсипа актьора – подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Асен Блатечки си живееше години наред като цар, заобиколен от красиви жени и множество роли, но уви…

Чаровникът на родното кино и театър Асен Блатечки претърпя тотален обрат и жесток крах в живота си. Нещастието, което го застигна, го съсипа напълно и от безгрижния симпатяга не е останала и следа. Това разкриха близки до любимеца на българките, който се намира пред кръстопът.

С две деца на ръце и две семейства, които паралелно трябва да издържа, Асен Блатечки е в ужас от предстоящия си банкрут. Актьорът хвърли няколко милиона лева по любовницата си Диляна Попова, която роди извънбрачния му син Борил, а впоследствие пръсна луди пари и за да навакса пропуснатото със съпругата и дъщеря си, които заведе чак в Париж.

Асен Блатечки

Асен Блатечки е пред фалит, как ще се грижи за двете семейства, които създаде?!

Работата е там обаче, че филмът, който Асен Блатечки режисираше заедно с Катерина Горанова, трябваше да бъде завършен преди половин година. За него актьорът получи държавна субсидия, но след раздялата с Катя, снимките бяха прекъснати.

В момента директорът на филмовия център – Павел Васев разкри, че ще настоява от Асен Блатечки и няколко други режисьори да върнат пълните суми по проектите, които така и не са реализирали. Точно тук идва големият кошмар за актьора, чието бъдеще е поставено на карта.

Асен Блатечки разчиташе да изкара няколко милиона от филма „Люси“, с които да подсигури ежедневието си и грижите за семейството и двете деца. Сега обаче ще му се наложи да връща пари, от които голяма част вероятно е вече похарчена, както и да не спечели и лев от провалената си кино лента.

Най-големият удар за Асен Блатечки обаче е този, че в случая Катерина Горанова, която винаги е заставала зад него и го е подкрепяла, вдига ръце. Измамената му половинка го обвинява за единствения виновник в цялата ситуация, както и че ако си беше държал атрибутите в панталоните, снимките нямаше да се провалят и бъдещето им да рухне.

„Не му е лесно на Асен, направо е съсипан. Семейството си има ежедневни нужди и разходи, а и Диляна има-няма през ден му звъни за пари. Ако не направи нещо, ще се поболее от притеснение този човек“, жалят го негови авери от театъра.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тежък удар повали Асен Блатечки, царството му свърши! (нещастието съсипа актьора – подробности)”

  1. Лора Герчева

    юли 21. 2015

    Всичко Мара втасала, само дето забравила да се среше…:(

  2. бате Гого

    юли 21. 2015

    Има една много хубава поговорка „УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ“ е Асенчо е от последните, никак не му съчуствам, той си е главното „действащо лице“ в собствената си помия, сам си я забърка с онази повлекана Диляна, всички я знаем каква мърла е, даже и той, а съпругата му – читава жена – много дълго го търпя

Добавете коментар