Стефан Манов – Тачо избухна в плач: Изгубих я, но ще я помня винаги…

Стефан Манов – Тачо избухна в плач: Изгубих я, но ще я помня винаги…
4 (80%) 3 votes

Стефан Манов – Тачо изгуби любовта на своя живот

Стефан Манов - Тачо се прости с любовта на живота си

Стефан Манов – Тачо се прости с любовта на живота си

Тежка вест сломи изцяло Стефан Манов – Тачо. Жената, която най-много е обичал през живота си, вече е сгодена и ще се омъжва. Не става въпрос за Зорница Линдарева обаче, а за друга хубавица. Оказва се, че Антония Русева, с която брадърът имаше вземане-даване, вече подготвя сватба с актьора Дарин Ангелов, съобщи ПИК по-рано през деня.

Антония Русева разби сърцето на Тачо

Антония Русева разби сърцето на Тачо

Kliuki.bg се свърза със свои източници от обкръжението на Стефан Манов – Тачо, които разкриха, че той все още бил влюбен в Тони и понесъл тежко новината за годежа й. Мъжът на Жени Калканджиева е обичал най-много именно Русева, макар за тяхната афера да не се вдигна такъв голям шум, както например около тази с Линдарева.

„Не съм обичал така никоя друга, тя ми вдъхваше живот. Изгубих я, защото не мога да се разведа, но ще я помня вечно, защото любовта й беше всичко за мен.“ – вайкал се през сълзи Тачо.

Връзката на Стефан Манов с Антония Русева започва малко след авантюрата му със Зорница, но Тони е далеч по-умна и хитра от Зори. Тя успява да скрие от публичното пространство какво точно се случва между тях, заради което едва наскоро се разбра, че двамата са били чак толкова близки и дори влюбени.

Годежът на Русева все пак донякъде е изненадващ, тъй като любовта й с Дарин Ангелов, който нашумя с появата си като барман в „Стъклен дом“, не датира от толкова отдавна. Според слуховете обаче актьорът е настоявал на тази стъпка, понеже скоро навършва 35 години, а все още няма семейство.

От своя страна Стефан Манов – Тачо е приклещен в брак без любов. Двамата с Жени Калканджиева продължават да си изневеряват един на друг, но не смеят да се разделят заради огромния медиен скандал, който би избухнал, както и заради общото им дете.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар