Анелия: Целта ми е да сваля 3 кг за 5 дни, затова съм на този режим! (певицата разкри менюто си)

Анелия: Целта ми е да сваля 3 кг за 5 дни, затова съм на този режим! (певицата разкри менюто си)
4.7 (93.33%) 3 votes

Анелия започна диета, за да се отърве от три килограма за пет дни – предстои й нов проект!

Бившата съпруга на Коко Динев – Анелия работи усилено по фигурата си. Причината се оказа нов проект, който обаче още се пази в тайна. Дали красавицата ще прави нов видеоклип, или ще снима поредната си фотосесия, предстои да разберем. Засега обаче ще трябва да се задоволим с режима, на който се подложи в името на хубостта.

Анелия е започнала своята диета, съгласувана с лекари, преди два дни. Което ще рече, че й остават още само три денонощия до финалния резултат. И по всичко личи, че той ще бъде успешен, хвалят я близките й, които още не могат да повярват откъде се е взела тази нейна толкова силна воля.

Анелия

Анелия се е зарекла, че ще свали нужните 3 килограма за 5 дни

Оказа се, че диетата на Анелия се състои единствено от прием на течности. Всеки ден тя изпива най-малко три литра вода, плюс още литър и половина-два фрешове от прясно изстискани плодове. Цитрусите са особено важни за диетата й, защото я снабдяват с огромно количество витамини, но също така певицата пие фрешове от праскови, пъпеш, диня и други.

Твърда храна не се толерира в режима й, а единственото, което може да дъвче през тези 4-5 дни, е краставицата в таратора. Лятната супа Анелия яде всеки ден по няколко пъти, но изричното условие е в нея да има само нискомаслено кисело мляко, краставица, вода и чесън.

Олиото, зехтинът и ореховите ядки, които обикновено фигурират във всяка рецепта за таратор, тук са напълно изключени.

Важно е да се знае, че докато спазва този режим, Анелия тренира през ден и то максимум по един час, за да не претоварва организма си. „Продължителните тренировки трябва да се съчетават с добро хранене, а в момента аз съм основно на течности, затова ги намалих. Свърши ли диетата, се завръщам отново към спорта“, споделя Анелия.

Повечето от познатите й са категорични, че певицата изглежда перфектно без никакъв хранителен режим и диета, но всеки знае себе си. Явно тя си е преценила какво и защо трябва да постигне.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Анелия: Целта ми е да сваля 3 кг за 5 дни, затова съм на този режим! (певицата разкри менюто си)”

  1. ggtrg4

    юли 21. 2015

    Горкичката! Навремето беше толкова хубава, а сега изглежда измъчена и съсипана. Не знам как пее, няма и значение. Но вместо да гладува, за да добие още по-изтерзан вид, май е време да отиде на почивка с любими хора.

  2. Леля Емилова

    юли 21. 2015

    5 литра течности на ден??? Скоро ще остане без бъбреци!

Добавете коментар