Брад Пит съдира кожата на Анджи при развода (ударът за Джоли е голям)

Брад Пит съдира кожата на Анджи при развода (ударът за Джоли е голям)
4.2 (84%) 5 votes

Брад Пит се оказа по-умен, отколкото Анджелина Джоли. Разводът се очертава по-съсипващ за актрисата!

Анджелина Джоли и Брад Пит на сватбата си

Анджелина Джоли и Брад Пит на сватбата си

По-малко от година от сватбата им и вече се развеждат. Изневерите и от двете страни доведоха Брад Пит и Анджелина Джоли до фатален за брака им край. Изненадващото обаче е, че в този случай мъжът ще измъкне повече пари, отколкото жената, научи Kliuki.bg.

Пит е решен да спечели около 1 млн. долара, задвижвайки клауза в предбрачния си договор. Там пишело, че при изневяра, станала причина за развода, виновната страна трябва да изплати обезщетение на другата. В случая Анджи е изменила на своя мъж, като Брад има доказателства за това, които се изразяват в любовни писма и свидетели.

Парадоксалното е, че и самият Брад Пит е изневерявал на жена си, при това неведнъж, но това тя не можела да го докаже. Актьорът е бил доста по-внимателен да не го хване съпругата му. По непотвърдена информация обаче Пит е имал само отделни забежки, докато Анджи е преживяла цяла извънбрачна връзка, която може би все още продължава.

Най-изненадващо проблемите между Брад и Анджи започнаха след сключването на брак. Преди това те дълги години бяха заедно и изглеждаха доста щастливи. Очевидно и при тях се е получил комплексът на женените, който гласи, че един подпис променя много неща.

Брад Пит настоявал пред съда, че жена му е виновна за развода, въпреки че той пръв е посегнал към изневярата. Това обаче няма как да бъде доказано и затова се очаква Анджелина Джоли да бръкне сериозно в джоба си. Все пак обаче шестте им деца най-вероятно ще останат под нейно попечителство, което значи солидна издръжка.

Още преди месеци се заговори, че двойката има сериозни проблеми, като дори се носеше слух, че Анджи е пребила Брад. Тя обаче остана с него, въпреки изневерите му, а той подаде молба за развод веднага след предателството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Брад Пит съдира кожата на Анджи при развода (ударът за Джоли е голям)”

 1. Joana Rubin

  юли 21. 2015

  а тя нали се оряза отвсякъде, ако не греша. за какво му е да живее с една мумия.

 2. Vili

  юли 22. 2015

  Еееее, не така грубо, де! Грозен коментар.

 3. анонимен

  юли 29. 2015

  Така и се пада на Джоли , нали тя се намеси в чуждо семейство и отмъкна Брад Пит от Дженифер Анистън

Добавете коментар