Нов кошмар за Ани Салич: Бранко пак е неудържим

Нов кошмар за Ани Салич: Бранко пак е неудържим
5 (100%) 2 votes

Ани Салич отново е съсипана, след като мъжът й Бранко за пореден път я предаде

Бранко Салич за пореден път съгрешни, но въпросът е докога Ани Салич ще търпи?!

Бранко Салич за пореден път съгреши, но въпросът е докога Ани Салич ще търпи?!

Кризите в брака на Бранко и Ани Салич продължават. Очевидно сърбинът не си е взел поука, че едва не остана без съпруга, защото невярната му същност се завърна. Според слуховете Бранко пак кръшкал на новинарката, като дори се обсъждат и евентуални негови изгори.

Името на новата любовница на телевизионния бос не е ясно, но се говори, че е твърде вероятно да става въпрос за млада репортерка от Нова ТВ, където работи и жена му. Не е изключено, когато е идвал при Ани Салич, да е хвърлил око на някоя нейна колежка.

Kliuki.bg припомня, че най-известната изневяра на Бранко Салич беше с популярната новинарка от Би Ти Ви Вики Петрова. Това максимално утежни отношенията между него и жена му Ани, като дори без малко журналистката още тогава да напусне БТВ. Спасяването на брака й обаче я остави още известно време във въпросната медия, докато накрая се прехвърли в Нова ТВ, където заплатата й скочи двойно.

„Когато узна какво прави Бранко зад гърба й, Ани беше съсипана. Тя обаче намери сили в себе си да му прости. Условието й беше само той повече да не кръшка. Май се оказа доста трудно за него условие.“ – споделят запознати.

От своя страна Ани Салич никога не си е позволявала да изневерява на Бранко. Въпреки цялата си популярност и добри доходи, журналистката се страхувала да кривне от правия път, било то и за отмъщение. Причината е, че не желаела да рискува да ядоса мъжа си, защото това може да я лиши от материалните блага, които той й осигурява. Понеже заплатата от 12 бона на Ани Салич изглежда нищожно в сравнение с това, което печели Бранко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нов кошмар за Ани Салич: Бранко пак е неудържим”

  1. Joana Rubin

    юли 21. 2015

    ами, нека да си ходи. то с такова чудо в дома живее ли се. а тя не му изневерява, защото никой не я харесва или просто се крие. да не забравим с кой се въргаляше преди новините. то си личеше. и защо не се развежда – да не изгуби парите му.

  2. ОЛЯ

    юли 22. 2015

    Мине се не мине малко време и започвате отново да ни показвате тоя хипопотам и да ни занимавате с изневерите на съпруга и.Това си е нейна работа ,щом го търпи значи има изгода ,а пък нея дали има някой който може да я търпи е друг въпрос. Да се погледне на какво прилича дъвкана дъвкана та изплюта е затова мъжът и си търси нещо по засукано.Дърта грозна и злобна натура за която няма смисъл да се коментира.

Добавете коментар