Скандал: Ники отказва да признае детето на Алисия?

Скандал: Ники отказва да признае детето на Алисия?
5 (100%) 2 votes

Алисия получи жесток удар от своя любим Николай Михайлов

Алисия може да е бременна, но вместо да я подкрепи - Ники Михайлов се съмнява в бащинството

Алисия може да е бременна, но вместо да я подкрепи – Ники Михайлов се съмнява в бащинството

Въпреки евентуалната бременност на Алисия, Ники Михайлов няма намерение да става баща. Според последните слухове, вратарят изобщо не бил убеден, че той е таткото и смятал да поиска тест след раждането. Мълвата гласи, че националът на България имал съмнение заради кратката раздяла с певицата в началото на годината, дочу Kliuki.bg.

„Откъде да знам какви ги е вършила, когато бяхме разделени. Искам да съм баща, но не и на чуждо дете. Истината трябва да се знае, а в момента не съм сигурен.“ – разправял Ники Михайлов пред приятелите си.

Алисия обаче била много наранена от поведението на вратаря, недоумявайки как може да смята, че си ляга толкова лесно с мъжете. Тя дори заплашвала Николай, че ако не признае доброволно бебето, всичко между тях ще приключи незабавно.

„Хубава работа… Откакто се запознах с Ники, другиго не съм и поглеждала. Обидно е да ме смята за такава.“ – вайкала се Алисия.

Все пак обаче бременността на певицата не е напълно потвърдена, тъй като все още нямала време да посети гинеколога си. Домашният тест е излязъл положителен, но все повече от хората се съмняват в достоверността на този вид тестове, понеже често грешат.

„Докато не се прегледа от специалист, не може да се твърди нищо. Дано обаче наистина Валерко да си има другарче.“ – шушукат познатите на двойката.

Ники Михайлов все още няма деца, макар че е на възраст, в която вече повечето футболисти имат. Синът на Боби не бил подготвен за такава отговорност, но пък интересното е, че с Валери-младши се държи чудесно и дори често самата Алисия е споделяла, че истинският му баща е Николай.

„Синът ми израсна и продължава да расте пред очите на Ники, не на Валери.“ – отсича гордо майката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Ники отказва да признае детето на Алисия?”

  1. MAIA RYSEWA

    юли 21. 2015

    eeee…..towa sa palni glyposti…..

Добавете коментар