Състоянието на Ласкин ужаси Алекс Сърчаджиева на морето! (разкрития + снимки от почивката)

Състоянието на Ласкин ужаси Алекс Сърчаджиева на морето! (разкрития + снимки от почивката)
4.5 (90%) 4 votes

Алекс Сърчаджиева силно притеснена за здравето на половинката си Иван Ласкин!

Неприятен момент помрачи почивката край морето на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин. Актрисата, която обожава половинката си, едва не се побърка от ужас, когато Ласкин едва не колабирал пред очите й. Това разкриха близки до семейството, което прекарва отпуската си заедно с добрия си приятел Димитър Ковачев – Фънки.

Иван Ласкин

На Иван Ласкин му прилоша от жегите и алкохола

Състоянието на Иван Ласкин се влошило преди два дни, докато всички били на плажа. На актьора изведнъж му се завило свят, пребледнял и моментално го сложили да легне под чадъра, за да не колабира, споделят познати на притеснената Алекс Сърчаджиева.

За огромно тяхно щастие и особено за късмет на Иван Ласкин, се оказало, че прилошаването му е моментно и се дължи на непосилните жеги, съчетани и с обръщането на… няколко чашки огнена течност.

„Иван и Фънки са като братя по душа, постоянно са заедно и умеят да се веселят по мерак. Но истината е, че и двамата обичат да си пийват. Не са били пияни, когато на Иван му е прилошало – пили са едва по две питиета, но комбинацията с жегата и слънцето си е казала думата, а кръвното му е ударило тавана“, обясняват източници, близки до семейството на актьорите.

Бутилката с пиене ясно се вижда на масата, но след инцидента, Ласкин и Фънки я оставят само за вечерта

Бутилката с пиене ясно се вижда на масата, но след инцидента, Ласкин и Фънки я оставят само за вечерта

Като истинска любяща съпруга, Алекс Сърчаджиева не спяла да се върти около благоверния си, докато се оправи. Минути след като му „светнало“ обаче, чаровницата му дръпнала такова конско, че дори Фънки се засрамил.

Алекс Сърчаджиева категорично забранила и на двамата дори да помирисват алкохол през деня, за да няма повече подобни инциденти и да не плашат излишно малката си дъщеря София. За щастие, момиченцето си играело на пясъка и нищо не разбрало за патърдията покрай татко си.

Тук вече актьорът пращи от енергия и настроение, опасността отмина

Тук вече актьорът пращи от енергия и настроение, опасността отмина

„Иван и Фънки си взеха поука и вече два дни сядат да запиват единствено вечер, когато се стъмни и бризът разхлади въздуха. През останалото време си позволяват само по една бира. Но това е съвсем нормално като се има предвид, че лекарите денонощно се скъсват да предупреждават колко опасни са жегите и как дори не трябва да се излиза навън, камо ли да се пие твърд алкохол. То и на слон ще му прилошее, камо ли на човек“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар