Хитра лисица: Татенцето Гущеров се озъби на сватята, Мария застана зад него! (пълни подробности)

Хитра лисица: Татенцето Гущеров се озъби на сватята, Мария застана зад него! (пълни подробности)
5 (100%) 1 vote

Какво ли не правим за пари – Мария категорично потвърди това правило като скастри родата си, в името на фамилията Гущерови!

Невероятно, но самата истина. Заралийката Мария, която вече от месеци гордо носи фамилията Гущерова, показа, че наистина е хитра лисица и отлично знае как да си осигури рахата и лукса. Дори и ако трябва това да стане с цената на личен компромис, като това да нахока собствената си рода.

Проблемът тръгна оттам, че Мария и съпругът й Християн Гущеров заминаха на почивка в Слънчев бряг, а към тях се присламчиха вечните присъстващи в картинката – майката и сестрата на певицата.

Мария

Щом усети напеченото, Мария моментално се ориентира коя страна да подкрепи

В това нямаше да има нищо лошо, ако двете дами бяха поели разходите по поне една от нощувките си в ултра скъпия хотел. Да, но не – кроткият и сговорчив Християн Гущеров, когото Мария нарича с нежното обръщение Мечо, поел всичките им разходи до стотинка. Плюс обилните закуски, обеди и вечери.

Играта обаче загрубяла, когато мама и систър успели да изкрънкат от Мечо и разходка по магазините, в които наследникът на Добромир Гущеров ги обзавел с няколко хич не „евтини“ летни тоалета. Това обаче силно подразнило татенцето Гущеров, който от доста време насам не спирал да повтаря на синковеца си, че е женен за Мария, а не за семейството й.

„И аз обичам жена си, но не съм си сложил опашка от родители, баби, дядовци и лели, нали?! Ти живееш с Мария и Марая, а онези двете да заповядат, но по празници. Или да се бръкнат и да си плащат сами. Прекалиха вече, но щом имат насреща си будала“, строго скастрил сина си Добромир Гущеров, а Мечо не се сдържал и разказал за спора с баща си на Мария.

Тук вече идва върхът на всичко, тъй като реакцията на Мария Гущерова била тъкмо обратната на очакваното. Хитрото миньонче веднага подкрепило богатия си свекър и дори провела разговор с майка си и сестра си да се ограничат малко в разходите и да си развържат кесията.

„Очаква се двете жени да напуснат хотела още утре, под предлог, че имат работа. Дори и да не са прави обаче, Мария трябваше да ги защити, а не веднага да приглася на свекър си, защото бил олигарх. Ама хитра лисица излезе, знае как да си плете кошницата“, коментират изночниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар