Взрив: Разкриха скандална истина за снахата на Маги Халваджиян! (подробности + мръсни факти)

Взрив: Разкриха скандална истина за снахата на Маги Халваджиян! (подробности + мръсни факти)
3.3 (66.67%) 3 votes

Маги Халваджиян винаги се е гордял и дори парадирал със семейството си, но ето каква се оказа снаха му Алекс!

Скандална истина за семейството на Маги Халваджиян взриви нета и предизвика бум от коментари. Може би, защото продуцентът винаги се е гордял и изтъквал себе си и семейството си за пример, а точно един член от него се оказа черната овца.

Става дума за снахата на Маги и Кремена Халваджиян – бившата адреналинка Алекс. Съпругата на единствения им син Бедрос Халваджиян лъсна с тъмно и дори мръсно минало, което, разбира се, досега се криеше от обществото.

Маги Халваджиян

Ето какви ги е вършила снахата на Маги Халваджиян, преди да си уреди място в клана

Тайната, която Алекс така усърдно се опитваше да скрие от всички е срамната й професия в миналото, а именно – танцьорка по клубове със съмнителна слава, изкушения на пилон и удоволствия за богати чичковци. Съпругата на Бебо Халваджиян е била отличничка в „онези“ танци, които се играят по евино облекло, под хищните погледи на подпийнали мераклии.

Какво е ставало след работа, историята мълчи, но е всеобщо известно, че са малко гърлите, работещи на такива места и успели да запазят чистотата на тялото и душата си, пише Хотарена.нет.

От чувство на приличие няма да публикуваме останалите снимки на Алекс - тази е една от малкото облечени

От чувство на приличие няма да публикуваме останалите снимки на Алекс – тази е една от малкото облечени

„Към момента Алекс е представяна за супер хореографка, добра съпруга и майка, но какви ги е вършила, преди да си уреди място в клана Халваджиян, един Бог знае. Нещо повече – самият Джуди Халваджиян се е натъкнал на нея в едно от въпросните заведения и буквално я е измъкнал от пилона, за да я направи адреналинка“, разкриват близки познати на Алекс от миналото й на средностатистическа мацка.

И допълват, че освен с нестандартната си работа, Алекс можела да се похвали с повече от откачени и разкрепостени купони до сутрините, където вършела страшни лудории, кълчейки се по масите с фатален грим, предизвикателни дрешки и дълги екстеншъни.

„Добре е, че истината винаги излиза на показ, но дали Маги Халваджиян и най-вече Бебо знаят всички тези неща?! Лошо ще е да са нямали представа и да ги разберат от пресата, но като се има предвид какъв щур младеж е самият Бедрос, нищо чудно да е отлично запознат и дори да одобрява изцепките на жена си“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взрив: Разкриха скандална истина за снахата на Маги Халваджиян! (подробности + мръсни факти)”

  1. Защо трябва да се ровят в живота на хората, дори и да са известни. Всеки може да допусне да работи работа която не му харесва пък дори и да не много лицеприятна.Важното е, че си е изкарвала прехраната.Всеки да гледа себе си и да не се рови в живота на другия, защото не се знае как ще се обърнат нещата.Не бива да се месят в личното пространство на хората.

  2. Kris

    юли 25. 2015

    Tova e edna prekrasna uspiyavashta v kariera familiya.Az jiveya izvan stranata i se sramuvam kato cheta podobni redove napisani ot zavislivi jurnalisti.Moliavi sprete groznite tekstove i se ZASRAMETE…
    This is beautiful family!Thanks…

Добавете коментар