Пресата гръмна с разтърсващи факти за Пламен Галев и Светлана! (снимки + подробности)

Пресата гръмна с разтърсващи факти за Пламен Галев и Светлана! (снимки + подробности)
5 (100%) 2 votes

Пламен Галев и щерка му Светлана отново успяха да разбунят духовете, макар и от хиляди километри разстояние!

Разтърсващи факти за единия от братя Галеви за пореден път взриви обществото и запълни страниците на медиите. Става дума за скандалния Пламен Галев, който от години се укрива в Дубай, но за сметка на това не спира да движи бизнеса си и да си живее като цар.

Пламен Галев

Пламен Галев позлати дъщеря си Светлана

Доказателство за това са невижданите суми пари, които Пламен Галев превежда на дъщеря си Светлана Галева и нейната майка, които живеят в Лондон. Откъде и как Пламен Галев продължава да печели луди пари и да поддържа незаконния си бизнес, така и не става ясно, но факт е, че щерка му се е превърнала в същинска принцеса.

Всеки месец Пламен Галев вкарва в сметката й хиляди британски лири – толкова, че Светлана Галева без проблем да си купува чисто нови и безумно скъпи автомобили има-няма през два месеца.

Както сами ще видим от снимките, момичето на все още невръстна за парите си възраст, се хвали с огромен автопарк за милиони левове, който включва наистина тузарски модели возила. Последната й играчка е Ферари за баснословната сума от 320 000 евро, с 562 конски сили.

Ето я принцесата на Пламен Галев - доволна и щастлива

Ето я принцесата на Пламен Галев – доволна и щастлива

В автопарка на Светлана Галева се мъдрят още Ламборгини Галардо, Бентли Континентал Джи Ти, както и БМВ серия 6 Гран купе…, плюс още десетки други модели, за които дори уж богатите британци могат само да мечтаят.

Благодарение на щедрия си татко, когото родните власти така и не успяха за заловят, Светлана Галева учи в най-престижния колеж в Лондон и по заръка на баща си, общува единствено с отрочета на магнати – кой като нея…

„Дори не можете да си представите дома, в който тя живее с майка си, а камо ли заведенията, хотелите и клубовете, които посещава. Да не говорим, че е обиколила половината свят с незаконните пари на Пламен Галев“, разкриват източниците, което предизвика масово недовоство сред българите – при това напълно разбираемо.

На тази възраст живее вече като кралица - че как няма да е доволна?!

На тази възраст живее вече като кралица – че как няма да е доволна?!

А татко й не може да бъде открит от властите вече толкова години

А татко й не може да бъде открит от властите вече толкова години

Мацката може да ти скрие шапката с лукса и несметното си богатство, осигурено от тате

Мацката може да ти скрие шапката с лукса и несметното си богатство, осигурено от тате


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар